Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Meer s turskog Mediterana

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
Meer s turskog Mediterana
« u: 05. Lipnja 2012, 11:31 »
Danas me kolega s posla iznenadio s meericom koju mi je donio kao poklon s putovanja po Turskoj. Kod sebe nemam fotic, najslicnije je ovom obliku http://altinokmeerschaumpipes.com/detail.asp?product_id=IK103, ali je skroz ravna.

Naravno, poklonjenom konu se ne bulji u zube :o)), no frend nije siguran da li je to stvarno pipa za pusenje ili je fake i pipa za ukras.

Kad se jednom nadjemo, dobit cete je na prepipavanje, no ono sto je meni cudno je da je napravljena za filter. Naravno nisam siguran (ako se to uopce moze biti) da li je block ili presani meer. A i cijena je bila 20 Eura (spusteno s 50 koliko je turcin prvotno trazio).

Nagradno pitanje - znade li tko mjesto u Istambulu gdje se moze kupiti prava meerica?
Frend ce ponovo u Tursku, ovog puta u Istambul, pa da ga posaljem na tocne koordinate. :o))
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Meer s turskog Mediterana
« Odgovori #1 u: 05. Lipnja 2012, 11:47 »
Mrak da te se sjetio!  A ne vidim zaÅ¡to bi bila za ukras, pretpostavljam da ju bez beda možeÅ¡ dimiti.  :61:
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 05. Lipnja 2012, 18:59 »
Ja sam naišao na jedno odličnog pipe makera, barem se tak činilo, pa ču malo potražit jer nemam link.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3 u: 05. Lipnja 2012, 19:00 »
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain