Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Fiesta

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Fiesta
« u: 08. Kolovoza 2012, 14:25 »
Vidi se da je ljeto i vrućina. Nema aktivnosti na forumu. Pretpostavljam guÅ¡tate lule negdje na odmoru sa nogama u moru. Ako je tako nije mi žao.  :61:
Sporost je vrlina.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Fiesta
« Odgovori #1 u: 08. Kolovoza 2012, 14:52 »
Yap, ovo je vrijeme kad je većina forumaša na odmoru. kraj 7. i 8. mjesec su inače najmanje aktivni mjeseci, no od 9. mjeseca kreće sve po starom! Inače, najveća "špica" za lulu je zima (kada je i posjećenost najveća)...
I sa ovim postom i ja zavrÅ¡avam svoju sezonu, te se vidimo na forumu za cca 14 dana... Ugodan odmor i pozdrav svima!   :158:  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 08. Kolovoza 2012, 15:36 »
Ja sam se tek vratio sa kraćeg odmora, opet 3 tjedna ludnice i onda opet dobar tjedan na moru...
Nadam se, da svi uživate u hladu uz dobar dim, ja dimi za kompjuterom :)
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3 u: 08. Kolovoza 2012, 17:18 »
Uzivam, a Lastovo je kao stvoreno za odmor... :158:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #4 u: 08. Kolovoza 2012, 18:35 »
I ja želim svima ugodan odmor i da dobro napune baterije ! :1:

Ovde kod nas se u sezoni na moru jako povećaju posete turista,pa je gužva  vrlo intenzivna .Uz južni vetar i sa preko 40C* u hladu je i rad i na Lulama postao podvig,ali je uteÅ¡no to da nam je jesen uskoro pred vratima...

Idemo porodično prepodne na more uz nase 'divlje' plaže,ja na ronjenje na dah i kada je Poseidon naklonjen,izvadim po koju hobotnicu za večeru...
"keep it simple until it gets complicated"

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #5 u: 09. Kolovoza 2012, 13:55 »
Ja još u Zagrebu, čekam 01.09. da se maknem negdje u brda, u Zagrebu je sad odlično, nema gužve i svugdje možeš parkirat, na poso dođem za 10tak minuta za šta mi inače treba skoro pola sata :1:

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #6 u: 09. Kolovoza 2012, 14:38 »
ovo je za mene najljepse doba u zagrebu. sve je prazno i tiho. savrseno
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 11. Kolovoza 2012, 23:29 »
Evo jedan slani pozdrav iz Selca.  :158:

P.S. jedva uspjevam otvoriti forum, ono čudo od VIP mobile conect stika GADNOOO šteka ovdje.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.