Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Učka

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Učka
« u: 09. Rujna 2012, 19:43 »
Evo dragi forumaši da podijelim sa Vama malo svojih doživljaja sa Učke, nakon par dana u divljini vratio se u civilizaciju što ste i vidjeli u predhodnom postu, ali ovo na Učki je čisto punjenje pozitivnom energijom jer smo moja draga i ja bili u čistoj divljini bez ikakvih tehničkih i modernih pomagala.
Divlja priroda, šator, vode na kapaljku, hrana što se ponese, a ostalo prosudite sami...

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Učka
« Odgovori #1 u: 09. Rujna 2012, 19:44 »

Naš skromni dom tih nekoliko dana

Ova lija se toliko udomačila u logoru da je svaku večer dolazila po hranu i pravila nam društvo, kad ovako iz blizine vidite divlju životinju to je neopisiv doživljaj...

Ovu šojku sam čekao na pojilu jedno 4 sata i pokupio sigurno 10-tak krpelja što smo moja draga i ja na večer vadili, ali za mene je vrijedilo...

Obzirom da smo bili na prstenovanju ptica koje se love u mrežu i onda prstenuju bilo je zanimljivo, jedan Crvendač

i crnokapa Grmuša

Zadnji dan smo ulovili i ovu Šojku, možda je to ona moja koju sam čekao pa se nakon dva dana ulovila i ona, bez obzira što su jako oprezne

Krstokljun, prosudite sami zašto se tako zove :1:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #2 u: 09. Rujna 2012, 20:15 »
Romane,sa oduševljenjem sam posmotrimo ovu kratku i pre svega autentičnu reportažu. Krstokljun...moja nova inspiracija uz sve ostale ovde prikazane pernate slatkiše! :1: :134:
"keep it simple until it gets complicated"

tompaj

« Odgovori #3 u: 09. Rujna 2012, 20:16 »
Jako jako lijepo.
Zavidim

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #4 u: 09. Rujna 2012, 20:31 »
Fenomenalno.  :61:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #5 u: 09. Rujna 2012, 21:04 »
Hvala ekipa drago mi je da Vam se sviđa, malo sam bio u nedoumici da stavim ovaj post ili ne ali mislim da je prilično interesantno pa eto.

BTW Canaan na latinskom ti je krstokljun Loxia curvirostra

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 10. Rujna 2012, 07:49 »
UUU, mraaak! Stvarno vam je bilo super, svaka čast, treba se tu i tamo tako maknuti od civilizacije i tehnike!

Mrak fotke, hvala na postu!  :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 10. Rujna 2012, 09:31 »
Odličan izlet!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #8 u: 10. Rujna 2012, 10:06 »
Jako lijepo....

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #9 u: 10. Rujna 2012, 14:09 »
Ili kradeš fotke sa interneta ili se spremaš promjeniti profesiju u profesionalnog fotografa ako već nisi fotograf po struci.
Sporost je vrlina.

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #10 u: 10. Rujna 2012, 14:13 »
E moj spori ima tu na forumu ekipe za koje sam ja mala beba, btw fala na lijepim riječima. Trudim se.

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #11 u: 10. Rujna 2012, 18:20 »
malo sam bio u nedoumici da stavim ovaj post ili ne ali mislim da je prilično interesantno pa eto.

Ubuduće nema nedoumice, samo postaj. Super.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #12 u: 10. Rujna 2012, 23:07 »
ptice su ti divne, a ona buvara bi kod mene bila pozdravljena iz karabina :13:

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #13 u: 13. Rujna 2012, 20:01 »
Lijepo što si podijelio te doživljaje sa nama. I ja planiram da provedem par dana negdje u divljini. Sada sam baš kompletirao "survival kit", nešto kao osnovne potrepštine za preživljavanje u divljini. Imam inače dva spiska, jedan za izlet od dan do dva, a jedan stvarno opširan za kampiranje za duže vrijeme. Tu sam listu počeo praviti još prije 25 godina kada sam kao klinac kampirao u kampu Medveja blizu Opatije i stalno sam poslije dodavao različite stvari. Nema da nema! Iako zaboravljiv, sa tom listom uvijek idem spreman na odmor na Jadran ili Gorenjsku. Ipak, sada bih kao i ti otišao negdje gdje nema civilizacije, daleko u divljinu. Jedini je sad problem mišja groznica, komarci i groznica zapadnog nila, krpelji (već sam zaradio boreliozu), bjesnilo, zmije i slično. Mislio sam voditi maloga sa mnom ali radije ću sam za prvu probu; a žena neće ni mrtva u prirodu, samo hoteli i apartmani i ostala dosada. Imaš sreće što tvoja draga voli pustolovine.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #14 u: 13. Rujna 2012, 22:55 »
 :1: