S obzirom da se Anyway preureÄ‘uje i to temeljito, možda bi gazdi mogli sroÄiti jednu kraću listu želja kako da uredi prostor u kojem mu se nalazi jedan respektabilan lulaÅ¡ki klub, a kako bi nam svima tih par sati provedenih tamo bilo Å¡to ugodnije...
Moji prijedlozi su:
- stalak sa Äistaćima na ulazu u kafić gdje se odmah na ulazu može ponuditi muÅ¡teriju s njima a koja tad može pobrisati kondenzat koji se stvorio prilikom promjene temperature lule iz ulaska izvana u sam prostor kafića. Ponuda ÄistaÄa bi trebala biti raznolika i svrstana po debljini i duljini.
- lulaške pepeljare s knockerima na barem dva stola
- stalci sa parafinskim šibicama na svakom stolu
- senior pipe reamer na šanku, gdje se po potrebi može srediti cake na luli
- polirka u Å¡ekretu, da se ne buÄi i ne praÅ¡i u samom prostoru kafića. Dovoljna su dva koluta, jedan sa white diamond pastom, drugi sa carnaubom. Vosak takoÄ‘er treba stajati tik do polirke
- na podu predlažem meer granulat umjesto ploÄica/parketa/whatever kao izvrstan podni materijal, a koji se po potrebi može samo zagrabiti lulom
- 9mm filteri također u ponudi uz sve tople napitke, uz šećer i keks
- kao zgodan i privlaÄan trik predlažem program Casual monday koji se odvija, kako mu i ime sugerira, ponedjeljkom. Radilo bi se o tome da gazda nabavlja o svom troÅ¡ku novitete iz duhanskog svijeta i besplatno ih nudi gostima koji ih potom mogu recenzirati i komentirati. Ponedjeljkom bi naravno i sva pića mogla biti besplatna, da se privuće Å¡to veći broj ljudi.
- i za kraj od mene, u božićno vrijeme bi se najvjernije posjetitelja moglo nagraditi prigodnim darom. Za ovu godinu predlažem prekrasne Stanwell Christmas Edition lule, o kojima se nešto više može vidjeti u temi Stanwell, ovdje na forumu.
Molim da iznesete svoje prijedloge kako bi ih na vrijeme mogli prezentirati cijenjenom vlasniku