Citat: spori - 29. Listopada 2012, 22:23Citat: tompaj - 29. Listopada 2012, 07:22Sli?nog crnog sam imao i ja. Imao je još i bijelu to?kicu ispod vrata. Onda mi se jednog dana u ku?i samo srušio. Valjda je doživio sr?ani zbog debljine ili tko zna Da ga nisi slu?ajno odveo da ti pravi društvo prilikom letenja pa je zato doživio sr?ani??? Dobra Ali ima jedna anegdota sa životinjama i letenjem. Bila je jedna legenda/pri?a koju sam ?uo kao student prilikom obuke na Utvi-75. Kao, neki pilot se dosjetio i stavio kokoš u zrakoplov kako bi vidio kako podnosi optere?enja i zaklju?ak je bio - ne podnosi nikako. Koka navodno odmah pri nekom "g" optere?enju crkne. Ne znam jer je ovo istina, ali tak je išla pri?a.
Citat: tompaj - 29. Listopada 2012, 07:22Sli?nog crnog sam imao i ja. Imao je još i bijelu to?kicu ispod vrata. Onda mi se jednog dana u ku?i samo srušio. Valjda je doživio sr?ani zbog debljine ili tko zna Da ga nisi slu?ajno odveo da ti pravi društvo prilikom letenja pa je zato doživio sr?ani???
Sli?nog crnog sam imao i ja. Imao je još i bijelu to?kicu ispod vrata. Onda mi se jednog dana u ku?i samo srušio. Valjda je doživio sr?ani zbog debljine ili tko zna
Normalno da koka ne podnosi "g" opterećenje trebao je uzeti pijetla.