Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Superoluja Sandy

Drazen

• Dugo Selo
  • *
    Bijeli zubi
  • 20
  • Nikad se ne predaj osim ako moraÅ¡
Superoluja Sandy
« u: 01. Studenoga 2012, 13:41 »
Bok ekipa! Nevjerojatno niti sam Ameriku probao ni mirisao a uragan me pogodio k`o New York. Narućim preko engleskog prodavaća (e-bay) lulu Peterson Killarney Red Briar Pipe Shape 03 na vojnu amerićku adresu na Kosovo i kaže prodavać kako UK Royal Mail mora to dostaviti preko New Yorka . Ali kako su letovi otkazani zbog "Sandy" poslat će mi lulu ćim se Sandy sredi. E sad slijedi dodatni problem, kako se uskoro vraćam u HR moguće je da ju ne doćekam ja nego moj kolega koji me mijenja i sad je pitanje kada će opet biti smjena helića da mi ju pošalje u HR. Tako da će dobiti ime lula zvana ćežnja (to bi mi trebala biti druga u kompletu). U svakom slućajui pogodio me uragan k`o budalu šamar. Pozdrav.javascript:void(0);

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Superoluja Sandy
« Odgovori #1 u: 01. Studenoga 2012, 15:17 »
Å teta, ali znam kako ti je. Imali smo već slučajeva "vijanja" paketa Å¡irom svijeta. Ja sam jednom imao slučaju da mi je poÅ¡iljka dva puta obiÅ¡la zemaljsku kuglu.  :1:

P.S. Ako ti se sviđaju Killarneyke imam ja jednu (pušena možda 5 puta), znači u savršenom stanju. Koju bih prodao. Ako si zainteresiran javi se na pm.

Ovakva je lula:

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

darkoni

• Pancevo
  • *
    Bijeli zubi
  • 67
« Odgovori #2 u: 02. Studenoga 2012, 11:24 »
uu, lepa lula

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3 u: 02. Studenoga 2012, 16:51 »
Ljepa  :61:
Sporost je vrlina.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #4 u: 04. Studenoga 2012, 20:36 »
Imam istu takvu i odlicno se pusi.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #5 u: 10. Studenoga 2012, 19:46 »
e svasta i od tih engleza... :36: :162:

a sendi je mogla jos malo, cisto da vide kako je svima nama bilo zbog njih...  :64:

Drazen

• Dugo Selo
  • *
    Bijeli zubi
  • 20
  • Nikad se ne predaj osim ako moraÅ¡
« Odgovori #6 u: 10. Studenoga 2012, 20:31 »
Toćno kolega tek je neki dan poletjela iz Engleske u Ameriku i još nije stigla.