Citat: Cigara - 09. Studenoga 2012, 18:23To je lula napravljena od kukuruza. Jeftine su ali odliÄno dime. Minus je samo Å¡to ne znaÅ¡ koliko će trajati ali može dosta dugo ako je dobra. Ne znam kako u Sloveniji ali kod nas ima kukuruza na bacanje. Onda idemo u izradu lula od kukuruza???? Uostalom zamolit ćemo Dottera da svakom napravi jedno dvadesetak komada poÅ¡to se troÅ¡e.
To je lula napravljena od kukuruza. Jeftine su ali odliÄno dime. Minus je samo Å¡to ne znaÅ¡ koliko će trajati ali može dosta dugo ako je dobra.
Citat: spori - 09. Studenoga 2012, 19:32Citat: Cigara - 09. Studenoga 2012, 18:23To je lula napravljena od kukuruza. Jeftine su ali odliÄno dime. Minus je samo Å¡to ne znaÅ¡ koliko će trajati ali može dosta dugo ako je dobra. Ne znam kako u Sloveniji ali kod nas ima kukuruza na bacanje. Onda idemo u izradu lula od kukuruza???? Uostalom zamolit ćemo Dottera da svakom napravi jedno dvadesetak komada poÅ¡to se troÅ¡e. Hehheeh. S cijenom cobica od svega par dolara na ebayu, uopće se ne isplati niti krenuti raditi neÅ¡to takvo, a Å¡anse da će ova homemade izgoriti nakon 5 min od pripaljivanja su valjda 99%
Kineske prosviraju nakon 5 minuta-provjereno!!!
a i tih 5 minuta smrde ko da su od gume, a ne od klipa
Po meni, puÅ¡enje iz corn coba je poseban guÅ¡t! Definitivno preporuÄujem barem jednu cobicu držat u rotaciji! Moja traje eto, već 3 godine! ALI mora biti Missouri Meerschaum prouzvoÄ‘aÄ! Kineske prosviraju nakon 5 minuta-provjereno!!!
Citat: Kova - 14. Studenoga 2012, 12:31Po meni, puÅ¡enje iz corn coba je poseban guÅ¡t! Definitivno preporuÄujem barem jednu cobicu držat u rotaciji! Moja traje eto, već 3 godine! ALI mora biti Missouri Meerschaum prouzvoÄ‘aÄ! Kineske prosviraju nakon 5 minuta-provjereno!!! Ove besplatne Å¡to će nam Dotter napraviti uopće nije bitno koliko će trajati. "Pa nećemo poklonjenom konju gledati u zube" .