Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gdje kupiti u Splitu?

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
Gdje kupiti u Splitu?
« u: 02. Prosinca 2012, 12:49 »
Uskoro odlazim na mjesec dana u Split pa me interesira gdje se mogu kupiti lule, duhani i sve ostalo?

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
Odg: Gdje kupiti u Splitu?
« Odgovori #1 u: 02. Prosinca 2012, 14:32 »
Uskoro odlazim na mjesec dana u Split pa me interesira gdje se mogu kupiti lule, duhani i sve ostalo?

Pitaj u "Buži"  :61:

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
Odg: Gdje kupiti u Splitu?
« Odgovori #2 u: 27. Siječnja 2013, 12:54 »
Naime, u Splitu je moguće pronaći duhane, lule i lulaške potrepštine na slijedećim adresama:

Camelot (Havana Shop) u Zadarskoj ulici
Telemax u pasažu kod HNK

Oba dućana su u samom centru i zgodni su za svakoga tko se nalazi u Splitu. Ponuda duhana je sasvim pristojna u jednoj i drugoj trgovini kao i ponuda lulaškog pribora. Što se lula tiče i tu je ponuda OK iako ja baš nisam pronašao nešto zgodno za svoj ukus.
Treća trgovina je Q Shop koja se nalazi u Velebitskoj ulici. Za onoga tko ne poznaje Split bit će malo teže za pronaći, a i kad se pronađe problem je s parkingom, jer se do trgovine može autom, ali ne može se parkirati, jer se nalazi na "brzoj" cesti. Trgovinu sam posjetio, ali nije me se baš dojmila, jer su lule i pribor kao i duhan za lule sporedni proizvodi - to je trafika tipa sve i svašta, a i prodavačica nije baš bila od velike pomoći. Lule su zabačene u nekom uglu iza svih mogućih artikala, pribor također...uglavnom malo neredno za naše potrebe.