Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tulum na splitskom Hitnom kirurškom prijemu

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
Tulum na splitskom Hitnom kirurškom prijemu
« u: 27. Prosinca 2012, 21:10 »
Molim sve članove da pročitaju dolje objavljeni članak iz 24 sata od 27.12. te da ga linkaju dalje na sve dostupne im načine te time pomognu u borbi kako bi se odgovorni za ovako suludo ponašanje kaznili i kako ne bi došli u priliku nekome uništiti život, jer sam i sam bio svjedok svega navedenog 25.12. na splitskom Hitnom kirurškom prijemu u vremenu od 12:00 do 18:00 (naime, toliko sam čekao da mi naprave hitan nalaz krvi i urina) - no da ukratko pojasnim - na HKP sam doveden u 12:00 sa neizdrživim bolovima u donjem dijelu trbuha (sumnja na slijepo crijevo) - do 13:30 sam čekao da doktor uopće dođe i pogleda me (gospodin je jeo puricu i pio vino) - u 14:00 mi je izvađena krv - u 18:00 sam otpremljen kući s temepraturom 38,5 nešto manjim bolovima i dijagnozom upale mokraćnog mjehura.....
Moram li spomenuti da sam cijelo vrijeme sjedio u čekaonici, a ne ležao na bolničkom krevetu.
Na moju sreću nije se radilo o slijepom crijevu, ali da jeste sada vjerovatno ovo ne bi pisao, no ne radi se ni o upali mokraćnog mjehura (potpuno kriva dijagnoza) već o običnoj virozi koja se malo otela nadzoru tako da se sada osjećam dobro i krećem u vjerovatno jako neizvjesnu borbu, ali vjerujem u uspjeh uz vašu pomoć. Hvala i još jednom Sretan Božić svima koji su ga proslavili uz blagdanski stol i u okruženju svojih najmilijih.

Dawor

Žuti zubi
  • 532
Odg: Tulum na splitskom Hitnom kirurškom prijemu
« Odgovori #1 u: 28. Prosinca 2012, 08:43 »
Sramota, trebali su ljudi zvat novinare i onda policiju da ih alkotestira, nažalost ovako od toga neće biti ništa.
Jer povjerenstvo koje će to ispitati će biti sastavljeno od kolega doktora a još nikad nisam vidio kada su nešto zgriješili da ih kolege doktori nisu zaštitili.

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
« Odgovori #3 u: 28. Prosinca 2012, 19:14 »
"Ponašanje osoblja bolnice bilo je "nedopustivo", kaže nam, no napominje kako, unatoč tome, "nije bilo stručno medicinskih propusta u liječenju pacijenata niti štete u pružanju zdravstvenih usluga pojedincima".

Gore je izjava zamjenika ravnatelja splitske bolnice, no očito je da dren ugrađen na krivo mjesto, kupanje čovjeka s gas maskom na licu od strane tehničara te naočigled ostalih pacijenata u čekaonici i uz ismijavanje ostalih doktora i sestara istog tog pacijenta te puštanje bar jednog pacijenta kući s krivom dijagnozom, za gosp. Poljaka nisu propusti ni šteta u pružanju zdrvastvenih usluga, ali ne treba se čuditi jer unašem zdravstvu se propustom ne smatra ni kad zbog rutinske operacije osatnete bez noge i sl.....

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #4 u: 28. Prosinca 2012, 20:34 »
Ne uzrujavaj se zdravstvo nam je još super kakva nam je država. Šta ne vidiš da jedini koji nešto vrijede i koji su vrhunski mozgovi i bez kojih bi mi hrvati propali sjede u saboru.
Sporost je vrlina.

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
« Odgovori #5 u: 28. Prosinca 2012, 21:43 »
Ne uzrujavaj se zdravstvo nam je još super kakva nam je država........

Ne uzrujavam se, jedino me malo  :74: Å¡to nisam mogao puÅ¡iti ovih par dana, ali zato je u dolasku Frog Morton Celar, a i kupio sam danas u Splitu Petersonov Gold Blend pa će seuz oneÅ¡to su joÅ¡ u dolasku imati Å¡to provati na slijedećem susretu kad se vratim......

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #6 u: 28. Prosinca 2012, 22:50 »
Nestrpljivo te očekujemo.  :1:  :61:
Sporost je vrlina.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 28. Prosinca 2012, 23:45 »
U nasem filmu LJUDOZDER VEGETARIJANAC je, nazalost, dosta realno prikazano stanje u zdravstvu/drzavi... Skidam kapu i svaka cast iznimkama, a ima ih.

Ako jos nisi dimio Gold Blend, bas me zanima kako ce ti sjesti, meni najbolji Peterson.
Keep it simple!

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
« Odgovori #8 u: 29. Prosinca 2012, 09:50 »

Ako jos nisi dimio Gold Blend, bas me zanima kako ce ti sjesti, meni najbolji Peterson.

U trgovini ga nisam mogao pomirisati jer je u limenci.
DoÅ¡avÅ¡i doma sam ga otvorio i miris me podsjetio na onaj karakteristični miris koji bi se osjetio prije jedno 25+ godina kad bi Å vabe tu na moru zapalili lulu - gotovo svaki je jednako "slatkasto smrdio". Moram kazati da je to miris zbog kojeg sam mrzio lulu i lulaÅ¡e - e, sad se jedino nadam da kad se duhan zapali da će to biti neka druga priča, jer će u protivnom odmah ići u rubriku Poklanjam  :165: