Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Savjet za kraće pušenje

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
Savjet za kraće pušenje
« u: 02. Siječnja 2013, 14:45 »
Možda naslov nije najsretnije rješenje, ali došao sam u fazu kad mi tih 2,5-3g duhana uz lagano pućkanje traju gotovo 45 min do 1 sat pa me zanima što napraviti tj. što vi radite kad nemate želju/vremena toliko dugo uživati u luli - napunite samo 1/3 ili max 1/2 lule...ugasite kad vam je dosta pa nastavite kasnije ili pak nešto treće....

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Savjet za kraće pušenje
« Odgovori #1 u: 02. Siječnja 2013, 15:54 »
Koliko znam neki zapale kasnije taj isti duhan. Moj ti je savjet da puniš lulu sa manje duhana. Meni osobno duhan koji je pušen pa ugašen kod ponovnog paljenja ima loš okus. :61:
Sporost je vrlina.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #2 u: 02. Siječnja 2013, 17:07 »
Nabavi manju lulu. Ja imam par manjih lula, koje su baš ono za pauzu za kavu. Ili puni lulu koju imaš do pola. Ne mora se puniti do vrha.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
« Odgovori #3 u: 02. Siječnja 2013, 17:19 »
Nabavi manju lulu. Ja imam par manjih lula, koje su baš ono za pauzu za kavu. Ili puni lulu koju imaš do pola. Ne mora se puniti do vrha.

Mali Peterson Aran - gdje ću manje....o Davorinovim da i ne govorim - te se puše pol' jutra
« Zadnja izmjena: 02. Siječnja 2013, 17:23 od King »

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 02. Siječnja 2013, 17:20 »
Ma slobodno puni 1/3 ili 1/2. Neće luli ništa biti.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #5 u: 02. Siječnja 2013, 17:23 »
A najbolje nabavi ovako nešto. Ovo je lula za doslovce 20-tak minuta pušenja.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 03. Siječnja 2013, 07:45 »
Jel ovo ona Mašina lula, Kruno? :1:

Moj malac je sinoć pol večeri proveo s corncobicom u čubama, jutros ga vidim kako spava s njom i grčevito ju cijelu noć drži u ručici :1: Tati je samo suza kanula :1:

A najbolje pitanje jučer, nađe na polici tu svoju cobicu (bez usnika) i odmah pitanje "Tata di je usnik?" :68: "Evo ti ga tamo u hranilici, sine..." :68:

no, da se vratim u temu, ja neke lule (najčešće u radioni) dimim i po nekoliko tjedana :1: napunim ju, pripalim, pa dimim 10 minuta, pa odložim i zaboravim na nju sljedećih 2 sata, pa opet malo pripalim, pa zaboravim opet, pa drugi dan napunim drugu, pa se treći dan opet sjetim one prve i tako tjednima... :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 03. Siječnja 2013, 09:32 »
 :68:  :68:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #8 u: 03. Siječnja 2013, 18:05 »
Jel ovo ona Mašina lula, Kruno? :1:

Moj malac je sinoć pol večeri proveo s corncobicom u čubama, jutros ga vidim kako spava s njom i grčevito ju cijelu noć drži u ručici :1: Tati je samo suza kanula :1:

A najbolje pitanje jučer, nađe na polici tu svoju cobicu (bez usnika) i odmah pitanje "Tata di je usnik?" :68: "Evo ti ga tamo u hranilici, sine..." :68:

no, da se vratim u temu, ja neke lule (najčešće u radioni) dimim i po nekoliko tjedana :1: napunim ju, pripalim, pa dimim 10 minuta, pa odložim i zaboravim na nju sljedećih 2 sata, pa opet malo pripalim, pa zaboravim opet, pa drugi dan napunim drugu, pa se treći dan opet sjetim one prve i tako tjednima... :68:
Da da tako je i kod mene počelo kad mi je dijete bilo malo. Zaboravim ovo pa zaboravim ono i po... šta sam ono htio reć??
Sporost je vrlina.