Iznenadio me juÄer poÅ¡tar paketom iz USA, preuzmem i pomislim Å¡ta je sad ovo? Kako stalno neÅ¡to naruÄujem e-buyom ni neznam viÅ¡e Å¡ta treba joÅ¡ doć, no mislio sam da iz USA viÅ¡e nema niÅ¡.... uzmem u ruke i taman da ću pogledat od koga je to, vidim da je otvaran i da je proÅ¡ao carinu i uto me presjeÄe famozan miris latakije koji je probijao kroz par napuklina na presavijenim mjestima paketa.. :-)
Ohoho pomislim, zar već!
Naime naruÄio sam paketić 13-01-2013 iz navedenog duÄanÄića u Springfildu, USA.
http://www.justforhim.com/catalog/I eto danas je tek 23-01-2013 i već je tu, zajedno sa carinom, nisam ga joÅ¡ oÄekivao, ugodno me je iznenadio, istina poÅ¡tarina je preko 100kn/17$ ali ako hoćeÅ¡ kuÅ¡at Shortcut i Ruine moraÅ¡ i platit...

Jupiiiii!!! Do 160kn bez poštarine i prolazi!! Naši u Ri su stvarno fer!!

Fino ga otvorim po već otvaranom rubu carine i izvadim uredno spakirani sadržaj a ruke mi već sve po latakiji..

ZnaÄi ima tu dva paketića duhana Shortcut to Mushrooms i Ruines of Isengaard po 3 oza/85gr po 9,75$, dva paketića 6mm filtera po 0,9$ i 4 pamuÄne vrećice za lulu po 0,5$ koje mi je bilo žao ostavit za tu cijenu a da joÅ¡ neÅ¡to ponesem u okviru tih famoznih 160kn kad je već poÅ¡tarina tak neumitna..
Formula je, nesmiješ biti lakom i pretjerat, šteta bi bila da te za još par grama oderu..

Mmmmmmm!!! Koji mirisi ljudi!!!! Na posao!!!!