Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pipe šibice na e-bayu

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
Pipe šibice na e-bayu
« u: 25. Siječnja 2013, 20:06 »
Vjerujem da su to šibice koje većina koristi i nabavlja kod Driera.
Poštarina ovdje nije jača strana, ali se uvijek može napraviti nekakva skupna narudžba i podijeliti trošak u slučaju da netko duže vrijeme ne ide kod Driera.

http://www.ebay.com/itm/380461529767?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
Odg: Pipe šibice na e-bayu
« Odgovori #1 u: 25. Siječnja 2013, 21:21 »
Vidjet ćeÅ¡ ti Å¡ibice kad doÄ‘eÅ¡ na druženje!  :90:

King

• Crikvenica
  • **
    Peče me jezik
  • 158
« Odgovori #2 u: 25. Siječnja 2013, 22:43 »

ÄŒuo sam....primjetio sam na druženjima da ih paliÅ¡ upaljačem, ali nisam vodio računa...mislio sam samo da Å¡tediÅ¡ neizgoreni dio Å¡ibice...kad ono ti piliÅ¡ Å¡umu i radiÅ¡ Å¡ibice kontrolirane vlage  :38: :61:

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
« Odgovori #3 u: 26. Siječnja 2013, 20:10 »

ÄŒuo sam....primjetio sam na druženjima da ih paliÅ¡ upaljačem, ali nisam vodio računa...mislio sam samo da Å¡tediÅ¡ neizgoreni dio Å¡ibice...kad ono ti piliÅ¡ Å¡umu i radiÅ¡ Å¡ibice kontrolirane vlage  :38: :61:

Ma to što si ti vidio su obične kupovne duge šibice, strašno se teško pale i gase se, kad sam prvi put potrošio cijelu kutiju na jedno pušenje, ostala je cijela hrpa neiskorištenog drva, pola ih se jedva zapalila i nekorisno pogasila, kako ih nisam imao više skužio sam da ih lakše palim upaljačem i to više puta dok ne potrošim cijelu šibicu. Upaljačem nemogu ući tako duboko i pažljivo u lulu i fino pripalit ko dugom šibicom...
Kako sam doma pilio neke daske za potpalu, sve tanje i tanje skuzio sam da mogu ispilat dovoljno tanke Å¡ibice od tog drva koje je suho i bolje gori od tih kupovnih Å¡ibica. Kako ja ne koristim vrh Å¡ibice za paljenje nego upaljač napilio sam ih dve kutije i bogme sad usprkos uobičajenom zafrkavanju članova podružnice (morat ću im opet povećat članarinu) funkcioniraju dobro. Tako da sad umjesto da vozim do prvog konzuma i plaćam 10kn za kutiju vlažnih Å¡ibica imam svoje željenih dužina koje bolje gore od kupovnih...  :134:

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #4 u: 26. Siječnja 2013, 22:39 »
ha ha odlična fora, pušači lula snalažljivi su ljudi, tu nema dvojbe
~~~ Aleš iz Maribora ~~~