Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

HU-Tobacco

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
HU-Tobacco
« u: 30. Svibnja 2013, 13:05 »
Radi se o njemačkom blenderu, vrlo mala proizvodnja i koliko sam istraživao vrhunski duhani. Ima par vrlo netipičnih mješavina, recimo puno Burleya i Orientala a sve su mu navodno odlično izbalansirane. Ja sam već poručio par delicija jer mi se čini, da bi ovo moglo bit pravo otkriće. Minus mi je samo to, što radi samo 100g limenke.

http://www.hu-tobacco.de/
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
Odg: HU-Tobacco
« Odgovori #1 u: 30. Svibnja 2013, 14:59 »
Zvuči veoma interesantno.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #2 u: 30. Svibnja 2013, 15:49 »
Ma taj njema?ki blender ti i nije neki. Ja sam radim mješavine ali sve je to nula za našeg prezidentea. Pomješa Orjental, Burley, Perik, Latakiju, Cavendish, Sirijsku latakiju i sve aromatike koje posjeduje. Nakon toga nam tvrdi da mu je mješavina vrhunska. Imate sre?u što niste tu da to morate i probati. A onda još moramo i lagati da i nije tako loša.
 :33:
Sporost je vrlina.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 30. Svibnja 2013, 17:44 »
Opisi duhana su im stvarno odlični!
Javi svakako tvoje dojmove!

Inače skoro svi duhani im imaju najviše zvjezdica u recenzijama!

http://www.tobaccoreviews.com/brand_detail.cfm?BID=568&orderBy=3&orderByDirection=DESC
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #4 u: 30. Svibnja 2013, 18:49 »
Thanks na info, kad buš naručivao slijedeći put javi :1:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #5 u: 30. Svibnja 2013, 18:52 »
Prva naruđba od 50€ ili više je besplatan shipping. Uzeo sam i samplove, 10g dođe 1,5€.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #6 u: 30. Svibnja 2013, 18:53 »
Onda moramo probat :61:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #7 u: 30. Svibnja 2013, 19:01 »
Da, 1.7. :)

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #8 u: 12. Lipnja 2013, 22:27 »
Danas su mi duhani konačno stigli, već dugo nisam čekao paket tak nervozno.  :36:
Odmah sam zapalio Directors cut, koji me oborio s nogu. Preeefino paprena virginija a u pozadini nježno cigarasti burley. Vrhunska mekana delicija, nikako da ugrize.

A upravo dimim Dockworker, smijeÅ¡na kombinacija burleya (Malavi!), orientala i virginije (Zambija) koja se savrÅ¡eno sklapa u mekan čokoladan duhan... nježan za jezik, samo prekrasna čokolada a u pozadini malo paprenog orientala. A zvijer je i vrlo kompleksna, zadnjih par minuta mi dimi za 10/10. Ma pregenijalno.  

Mislim, da će bit kod HU-tobacco jedini problem napraviti selekciju i odabrati duhane za poručit u velikih količinama.  :109:

U zadnjih 14 dana sam podimio prvu limenku Scottish cakea od Mconnella koja me dosta oduševila ali mi je ovo klasa za sebe.

10/10

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #9 u: 13. Lipnja 2013, 06:44 »
Uh na ovakav opis sline cure!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #10 u: 13. Lipnja 2013, 12:36 »
Odlično! Treba to isprobati...
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #11 u: 13. Lipnja 2013, 16:27 »
Samo neki noviteti, pa kad ću to sve probat :61:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #12 u: 19. Lipnja 2013, 18:55 »
Poslije malo više druženja sa duhanima mogu samo potvrdit što sam već napisao.
Pored Dockworkera i Director's cut-a mi je još Sunset - čista virginija - fenomenalna a još barem 3 duhana su mi odlična ali moram više podimit za konačni sud.
Što se mene tiče je Hans genialan blender, duhani su mu drugačiji nego sve što sam do sad dimio, ni jedan ne grize a svi su punog ukusa.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #13 u: 20. Lipnja 2013, 08:00 »
Poslije malo više druženja sa duhanima mogu samo potvrdit što sam već napisao.
Pored Dockworkera i Director's cut-a mi je još Sunset - čista virginija - fenomenalna a još barem 3 duhana su mi odlična ali moram više podimit za konačni sud.
Što se mene tiče je Hans genialan blender, duhani su mu drugačiji nego sve što sam do sad dimio, ni jedan ne grize a svi su punog ukusa.

stvarno zvuči odlično, a za 11 dana će nam biti i lako za naručiti  :36:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #14 u: 20. Lipnja 2013, 10:27 »
Odlično zvuči!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius