Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tattoo

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Tattoo
« u: 11. Srpnja 2013, 09:41 »
Hvala svima! Javim kad ju isprobam!!!
A taj isti niÅ¡ se ne hvali sa slikama koje si je dao nacrtati. Očito su mu neÅ¡to sfuÅ¡ali ili se prepao i odustao...  :64:
Nisu mi sfušali, nisam ništa stavljao jer ne znam koliko ljudi uopće cijeni tu vrstu "umjetnosti" (tattooing), pa ne znam jel to uopće ikome interesantno (osim tebi ofkors :-) )
Lijeva nadlaktica je završena (10-ak sati rada), a desna još nije (sveukupno će biti 15-ak sati posla na desnoj...)

DESNA-NEDOVRÅ ENO

LIJEVA-Gotova je, ali nisam fotkao završeno-ovo je bio kraj faze 1.
« Zadnja izmjena: 11. Srpnja 2013, 10:38 od McKurilj »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Tattoo
« Odgovori #1 u: 11. Srpnja 2013, 11:02 »
Jel boli to sve silno bockanje? Ipak toliko sati da ti netko neprestano zabija iglicu u kožu...?
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 11. Srpnja 2013, 11:03 »
Maorska mi je jako lijepo ispala, ova druga mora biti dovršena da se dobije kompletna slika.
« Zadnja izmjena: 11. Srpnja 2013, 11:06 od Dotter »
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #3 u: 11. Srpnja 2013, 12:05 »
Jel boli to sve silno bockanje? Ipak toliko sati da ti netko neprestano zabija iglicu u kožu...?
U principu ne boli. Boli na određenim mjestima (tamo gdje se uštipneš pa te jače boli-tamo će te neugodno peckati kad te tetovira majstor. Pošto jedino što imam istetovirano su nadlaktice, ne znam kako boli/ne boli na ostalim dijelovima tijela. Mene je malo više bolio na samom rubu tricepsa i prijelazu prema prsima...) Neizdrživo postane nakon 5-6 sati neprestanog tetoviranja. Al ne zato što boli, već zato što je koža jako nadražena, pa počinje užasno iritirati... Ipak se kaže da je kad se istetovira tetovaža jednaka kao i opeklina 3. stupnja...
Maorska mi je jako lijepo ispala, ova druga mora biti dovršena da se dobije kompletna slika.
Kad se pofotkam-stavim fotku...
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 11. Srpnja 2013, 12:29 »

Potpisujem!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #5 u: 11. Srpnja 2013, 12:31 »
I meni se svidja vise maorski motiv...a lula...nema lule? :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 11. Srpnja 2013, 12:31 »
E to! Treba biti neki motiv i s lulom!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #7 u: 11. Srpnja 2013, 15:49 »
U fenomenalno, ide mi uz tvoju pojavu pogotovo glava bika u sredini. :64: Meni se svi?a i to što si sada osim u lulaškom klubu i u klubu onih bez mozga  :68: (tako meni moja stara kaže).
Sporost je vrlina.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #8 u: 12. Srpnja 2013, 09:33 »
U fenomenalno, ide mi uz tvoju pojavu pogotovo glava bika u sredini. :64: Meni se sviÄ‘a i to Å¡to si sada osim u lulaÅ¡kom klubu i u klubu onih bez mozga  :68: (tako meni moja stara kaže).
:68:  :68:
Onda sam ja dugo u tom klubu, jer (ako se pažljivo gleda, vidi se razlika u boji-lijevo rame)-imam ja tattoo već 13 godina.... Sada sam se samo totalno iÅ¡arao!  :90:
-Confucius

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #9 u: 12. Srpnja 2013, 10:56 »
Srećom ja sam bio pametniji. Napravio sam si malu tetovažu. :1:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #10 u: 12. Srpnja 2013, 21:55 »
Svaka čast, ova maorska je već tako stara? Super je!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #11 u: 15. Srpnja 2013, 09:39 »
Svaka čast, ova maorska je već tako stara? Super je!
Ma Maorska je svježa, nego na drugom ramenu imam tetovažu Pit bulla već tolike godine... Vidi se razlika u boji... Nakon ljeta Pit bull ide na cover-up, preko njega ide druga tetovaža, jer mi se taj tattoo apsolutno ne uklapa u cijeli "koncept" te ruke-Naime, istetovirao sam imena djece, plus neke stvari koje su vezane isključivo uz njih!!! Preko Pit bulla će ići tattoo anđela, koji predstavlja mog pokojnog tatu... Gušter je tu jer sina u šali već godinama zovem "Gušterom", iznad samog ramena je ime kćeri, a kraj njenog imena je golubica, jer je ona moja golubica...plus još neke stvarčice... Uglavnom-"obiteljska" ruka! :-)
-Confucius

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #12 u: 30. Kolovoza 2013, 19:57 »
~~~ Aleš iz Maribora ~~~