Rich and sweet Virginia grades from India are joined by a tangy and tartly-sweet Virginia leaf from the Philippines, cold-pressed for 3 days and followed by 30 days of subsequent curing in a friction press, which provides the finishing touch to this wonderful Virginia Flake. This makes Sunset a beautifully balanced and particularly full and creamy smoking treat. You will love it
Kao kod svih duhana koje je napravio za mene genijalni Hans, je već po opisu jasno, da će bit to neÅ¡to sasvim drugaÄije nego kod drugih 'sliÄnih' mjeÅ¡avina. Kad sam prvi put Äitao sastojke njegovih mjeÅ¡avina, sam si mislio, da koristi duhane sa egzotiÄnih zemalja samo zbog prepoznatljivosti ali gospodin stvarno zna, kaj radi.
Sunset dolazi u 50g limenki kao flake. Sastoji od 90% tamnih i 10% vrlo svetih virginija. Duhan se Äini spreman za dimiti ali sam poslije eksperimentiranja vidio, da je daleko najbolji kad je vrlo suh.
Ovo se moze napisati za sve HU duhane koje sam dimio: Gori odliÄno, nikako da ugrize i ako se ga siluje, ali najbolji je kad se ga potpuno smiri i poooolako dimi. Od pocetka je vrlo dobra virginija ali poslije nekoliko minuta aroma potpuno napuni usta i tako sve do kraja. TeÅ¡ko je naći usporedbu, duhan je drugaÄiji nego sve druge virginije ali radi se o tamnom ukusu karamele, možda Äokolade ali svakako prefini i puni ukus. Nema nikakve oÅ¡trine, pravi je balzam za usta.
10/10
Å to se mene tiÄe, virginija at its best!!