kazu da nakon svake akcije uslijedi i reakcija, cini se da je istina! ;)
dakle, pozdrav ljudi, neki sa ovog foruma me znaju virtualno, neki i osobno, no ipak je red prestaviti se, dugo se nismo "vidjeli". moje je ime igor, imam 39 godina, a lulu pusim otkako je osnovan piperson, to je bilo toliko davno da sam zaboravio, ali zaboravio bih i da nije bilo toliko davno, godine i konzumiranje velikih kolicina alkohola cine svoje, ali barem mi je lijepo u zivotu, ponekad.

u slobodno vrijeme sam inace moderator na forumu dim lule, vjerujem da postoji odredjen broj osoba koji je na oba foruma, po nicku ce me lagano prepoznati, a ponovna registracija na piperson nije niti manji niti vise nego moj doprinos zakapanju kojekakvih ratnih sjekira, brisanju zle krvi i svega ostalog sto je naveo moj prijatelj, kolega i drug pozarni (poznat i kao drug cediljka) najtanije od svih tajnih grupa u svemiru, a ovdje administrator, cestiti kruno.
da, kruno i ja se (ponovo) intenzivno druzimo vec cca godinu dana, i zaista me je razveselio da mu je dan kad smo se opet nasli, nakon kojeg je sve uslijedilo, jedan od najljepsih u zivotu. kruno, i meni je, takodjer.
P.S. zanimljivo je da sam ga tada samo poljubio u obraz, nista vise nije bilo izmedju nas.

sto reci, drago mi je sto je ovako pocela godina, budite mi zdravi, debeli i veseli, pisemo se! ;)