Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

U potrazi sa dobrom žižom

fotoroberto

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 49
  • žuti zubi, crna duÅ¡a
    • www.fotoroberto.com
U potrazi sa dobrom žižom
« u: 06. Srpnja 2014, 14:18 »
Kao novi lulaš, u potrazi sam za nečim konkretnim.
Ovo malo stare robe u Frankopanskoj (Zagreb) nije me nešto oduševilo, no možda sam previdio pravu stvar...
Moram se upoznati s osnovama, a volim jake i kompleksne duhane, nisam ljubitelj virginije (eventualno u manjim količinama u blendu), niti umjetno aromatiziranih duhana (Whiskey, Cherry, Vanilla,...).
Volio bih se upoznati s pojedinačnim sortama, tipa Latakia, Perique, Kentucky, Orientalni duhani ili blendovima u kojima pojedini dolaze do izražaja.
Što mi preporučujete, ovdje u Zagrebu i na brzaka, ili eventualno gdje najjeftinije i bezbolnije naručiti "iz vana"?
Robert M

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: U potrazi sa dobrom žižom
« Odgovori #1 u: 06. Srpnja 2014, 17:46 »
Dantobacco i Cigarworld.de imaju velik izbor duhana a ja obožavam i HU tobacco, mali blender s njemačke. Ako tražiš komplesne duhane ne možeš promašiti sa Directors cut. navodno ima i super latakijske duhane za jednog sam čitao da je ko penzance samo bolji.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
« Odgovori #2 u: 06. Srpnja 2014, 22:54 »
Kod nas, mislim najbolje sto mozes nac od engleza je Ashtonov Artisans blend i Consummate Genlemau Havana shopu a u Ri trafika nasuprot Pomeria.

fotoroberto

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 49
  • žuti zubi, crna duÅ¡a
    • www.fotoroberto.com
« Odgovori #3 u: 07. Srpnja 2014, 00:15 »
Gledam sad ovaj RMC Oriental.
Kakva su iskustva?
Necu skoro u RI, a shopping iz vana za sada cu probat izbjec, radi shippinga i sumnjivih postara...
Robert M

fotoroberto

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 49
  • žuti zubi, crna duÅ¡a
    • www.fotoroberto.com
« Odgovori #4 u: 07. Srpnja 2014, 13:16 »
Kod nas, mislim najbolje sto mozes nac od engleza je Ashtonov Artisans blend i Consummate Genlemau Havana shopu a u Ri trafika nasuprot Pomeria.

Sad sam skužio da si mislio na Havana shop (Camelot) za ove Ashtone,
bogmeč malo su mi skupi, vjerujem da vrijede, no ipak sam ja joÅ¡ dudaÅ¡...  :90:
Vidim uokolo relativno dobre recenzije za ovaj RMC Oriental koji imaju, mislim da ću ga probati...
Robert M