Radi se o predivnoj Äistoj tamnoj Virginiji... neznam zaÅ¡to je u nazivu "Bright"
Flakeovi su toliko vlažni da ih se skoro može žmikati, a priÄam o zalihi iz 2009... znaÄi oko 5 godina odležano.
TipiÄna Lakeland aroma, i to toliko jaka da me žena pitala dali to Å¡ampon puÅ¡im

Prva treÄina lule stvarno pretjerano jako miriÅ¡e na Pelargonije, ali poÅ¡to volim taj miris, ni malo ne smeta... iako su flakeovi bili skroz prekriveni Å¡eÄerom, slatkoÄa nije pretjerana kako to zna biti kod Virginia.
Radi se o dosta laganom duhanu nakon te prve treÄine lule, i tek kad se malo uguÅ¡i ta aroma cvijeÄa, doÄ‘e do izražaja ta predivna Virginia.
Na pola lule se javi ugodan miris drva (kao kad uÄ‘ete u stolarsku radionu di se upravo pile daske od jelovine), uvjek popraÄen tim mirisom pelargonija
Cijeli doživljaj kao da je zaokružen nekakvim mentolom, tako da sam stalno imao taj neki osjeÄaj sviježine u ustima
Duhan sam po sebi zove na uvlaÄenje u pluÄa, tako da sam veÄinu dimova uvlaÄio.
Nema ni najmanje naznake o griženju jezika ili nešto neugodno u grlu.
OdliÄan izblendan sa malo Latakie i prstohvat Burleya, ali totalna tlaka je razdvojit flakeove u svrhu blendanja, pa sam odustao od te kombinacije
PreporuÄam osuÅ¡iti duhan jedno pola dana na tanjuriću prije puÅ¡enja
Ocijena 4.5/5 (jedna od boljih Virginia u Flake izdanju koje sam pušio) pola boda skidam samo jer je cvijetna aroma ipak malo pre jaka.