Zemlja porijekla: NjemaÄka
ProizvoÄ‘aÄ: HU-Tobaco;
http://www.hu-tobacco.de/Sastav: Bright and Red Virginias, Oriental tobaccos, 20% Latakia
NaÄin rezanja: Trake
Pakiranje: Limenka 100g
Jakost: 2-3/6
Aroma: Nema
Flavor: Natural
ProizvoÄ‘aÄ kaže: Rather light tobacco
NeÅ¡to drugaÄijeMoj dojam nakon viÅ¡e pripaljivanja i posebno ovog danaÅ¡njeg a prije kojeg sam pauzirao oko 10 dana gledajući lule i duhane je: ÄŒista uživancija i laganica koja priliÄi jednom subotnjem popodnevu.
U merici s filterom je na poÄetku puÅ¡enja bio lagani okus duhana koji se postupno pojaÄava u onaj pravi. Tijekom cijelog puÅ¡enja osjeti se lagana slatkoća, mekani dim, pojavi se ono neÅ¡to egzotiÄno - valjda orijentali, pojavi se i latakija. Interesantno je da sve to dolazi povremeno u mahovima i to mi je baÅ¡ dobro. Latakija se osjeti pozadinski kao fini zaÄin tako da ju se poželi malo viÅ¡e.
Palio sam tri puta, prvi put volim pripaliti jaÄe bez lažnosti, i prvo i drugo paljenje je jednak doživljaj guÅ¡t-puÅ¡enja, treće paljenje je bilo suhlje i mrvu gorÄije, a na Äetvrto paljenje se nisam odluÄio.
Obzirom da sam dosta osjetljiv mogu reći da je bio zamjetno hladan i mekan dim za vrijeme cijelog pušenja,
taj me duhan nije ni jednom ugrizao.
Uz pozitivan dojam i za neke druge HU duhane koji su također vidjeli ZG Klub i dodatne samplere, ja ću sigurno ponovno uzeti ovaj duhan kada piksa bude prazna.