Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Izložba "Dim - priča o duhanu"

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
Odg: Izložba "Dim - priča o duhanu"
« Odgovori #60 u: 21. Veljače 2015, 09:34 »
Slike su fenomenalne i s nestrpljenjem sam ih čekao tako da sam preskočio dijalog i sada ga sa zakašnjenjem čitam.

Al nije to ništa naspram onom kako me Boka svrstao... ipak sam ja dalmatinac, s adresom u Rijeci i pogledom na Sloveniju. A kad napravim korak nazad u familiji ima tu i zagrepčana i slovenaca i talijana.

Što bi englezi rekli "Lassie se vraća kući!"

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #61 u: 21. Veljače 2015, 12:03 »
Ivane, dok je mene tvoj identitet zbunio, imaÅ¡ ti neÅ¡to i bosanskog u sebi.  :89:   :1:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #62 u: 21. Veljače 2015, 12:11 »
Ekipa vidim da je bilo odlično, ja sam stigao u Zagreb tek iza pol deset na večer. Nadam se da ćemo se vidjeti uskoro :61:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Izložba "Dim - pri?a o duhanu"
« Odgovori #63 u: 21. Veljače 2015, 12:30 »
Grega fotke su ti odli?ne sve osim one na kojoj sam ja. Ta ti je ?isti promašaj. Ja sam tako zgodan a na tvojoj fotki sam star i ružan. Šta sam ti se ja zamjerio? A Domena mi ne dirajte. Pazi ko ga vrije?a. Njegov slovenac koji pe?e kutije duhana 5 sati na 90 stupnjeva. Ja i ova bosan?ina bi uz isti takav trud donijeli 5 sati pe?en odojak. A ja sam mislio da je samo kod nas i u Bosni restrikcija. Valjda je to kod tebe škrtost. 
:68:
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #64 u: 21. Veljače 2015, 23:39 »
Hmmm....sve je to i meni nekako cudno!!!!
Gledam fotke i imas pravo Spori!!! Ja na fotkama isto ispao,star,ruzan,ma brate,katastrofa!!!
Ocito da mu je fotoshop po defultu napravljen da Hrvate postara i poruzni....
A onda sve svali na Domena. Domen ovakav,Domen onakav,nevoli nikoga i sl.
Ljudi,NIJE DOMEN NISTA KRIV!!!!!
I sigurno u njemu cuci jedan mali Hrvat!!!!! :13:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #65 u: 21. Veljače 2015, 23:42 »
Jaky, u njemu, zapravo na njemu stvarno čuči jedan mali, samo ne znam, kakvo ime mu je dao. Mislim, da ga zove mini proteus.
Spori, to je Dotter fotkao, nije da si star nego on sve nešto rustikareno radi...
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #66 u: 21. Veljače 2015, 23:44 »
Hahahaha...mini proteus!!!!...kakav kralj!!!

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #67 u: 21. Veljače 2015, 23:51 »
Ej Cigara,HVALA na Dunhillu....ovaj mi je super jer nije suh....ova kutuja kao da je bila neotvorena...hihihi!!!
Hvala jos jednom!!!
P.S.
Znam da ni prvi put nisi bio ti kriv nego postanska bagra otvorila paketic!!! :61:

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #68 u: 22. Veljače 2015, 00:09 »
Jao Grega, svašta.. :5:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
Odg: Izložba "Dim - pri?a o duhanu"
« Odgovori #69 u: 22. Veljače 2015, 11:47 »
Grega fotke su ti odli?ne sve osim one na kojoj sam ja. Ta ti je ?isti promašaj. Ja sam tako zgodan a na tvojoj fotki sam star i ružan. Šta sam ti se ja zamjerio? A Domena mi ne dirajte. Pazi ko ga vrije?a. Njegov slovenac koji pe?e kutije duhana 5 sati na 90 stupnjeva. Ja i ova bosan?ina bi uz isti takav trud donijeli 5 sati pe?en odojak. A ja sam mislio da je samo kod nas i u Bosni restrikcija. Valjda je to kod tebe škrtost. 
:68:

Hahaha, pa imaš pravo Spori. ?ovjek bi o?ekivao da ?e barem miris nekakva odojka osjetiti nakon petosatnog pe?enja na 90 stupnjeva, a ono se nije ni zarumenilo. Za sljede?i put ti i ja pripremamo "pe?enku".  :89:
« Zadnja izmjena: 22. Veljače 2015, 11:49 od Boka »

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #70 u: 22. Veljače 2015, 11:56 »
Ekipa vidim da je bilo odlično, ja sam stigao u Zagreb tek iza pol deset na večer. Nadam se da ćemo se vidjeti uskoro :61:

RoÄ‘o, žao mi je Å¡to nisi stigao na druženje, ali valjda će biti prilike uskoro.  :61:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #71 u: 22. Veljače 2015, 14:21 »

Hahaha, pa imaÅ¡ pravo Spori. ÄŒovjek bi očekivao da će barem miris nekakva odojka osjetiti nakon petosatnog pečenja na 90 stupnjeva, a ono se nije ni zarumenilo. Za sljedeći put ti i ja pripremamo "pečenku".  :89:
[/quote]

Vrijedi
Sporost je vrlina.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #72 u: 22. Veljače 2015, 14:21 »

Hahaha, pa imaÅ¡ pravo Spori. ÄŒovjek bi očekivao da će barem miris nekakva odojka osjetiti nakon petosatnog pečenja na 90 stupnjeva, a ono se nije ni zarumenilo. Za sljedeći put ti i ja pripremamo "pečenku".  :89:

Vrijedi
Sporost je vrlina.

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #73 u: 23. Veljače 2015, 14:56 »
Iako nisam stigao do muzeja,bilo je odlično,ponovilo se u još većem broju! Drago mi je bilo upoznati Borisa i Dominika, Boris odličan ti je osvrt!!
Grega i Domen, dobro ste me nasmijali sa svojim dijalozima iz auta!
Å to se tiče spaljivanja duhana u pečnici pet sati na 90, svaka čast na trudu,bilo mi je presmijeÅ¡no kad si mi rekao kaj si mu radio..ali fakat je ispao jednodimenzionalan  :1: :1: ! Fotke su odlične!!
Pozdrav svima!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #74 u: 24. Veljače 2015, 00:11 »
Hvala stari, ma niÅ¡ta za osvrt. To je samo neÅ¡to Å¡to sam morao napisati dok sam joÅ¡ bio vruće glave (iako sam u hladnom sjedio)  :1:
I meni je drago da si stigao na druženje i da smo se upoznali, a prilike za nova druženja će biti joÅ¡, nadam se puno puta.  :61: