Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Izložba "Dim - priča o duhanu"

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Izložba "Dim - priča o duhanu"
« Odgovori #75 u: 24. Veljače 2015, 16:18 »
Pustio sam da se dojmovi s druženja slegnu tako da mogu komentirati latakijski duhan koji je Leo donio na probu.
Iz nekog svog razloga meni je dao prvom na probu (kao fol stručnjaku za latakiju). Kutija koliko me sjećanje služi imala
je 100 grama duhana. Etiketa na kutiji je naprosto "fantastičnog" dizajna koji "fantastično" nadopunjava pravi latakijski duhan za lule. :68: Boje su drečave tako da sam si pomislio da je to možda Leo naštampao i naljepio radi zafrkancije.
Ipak moram priznati da je duhan odličan i da je Ivan preuzeo na sebe da ga naruči da ga možemo testirati i na duže staze.
Dakle Leo svaka čast na novootkrivenom latakijskom duhanu. Bilo bi zgodno da ga poslikaš i staviš na forum da mogu uživati u estetici kutije i ostali članovi a ujedno da ga mogu i naručiti oni koji vole latakiju.
 :167:
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #76 u: 25. Veljače 2015, 13:30 »
Spori,sve si tocno napisao,al moram dati nadopunu!!!!
Ruzicasta boja etikete ima vise razloga zbog kojih je takva....navesti cu dva!
Prvi razlog:
                 -Faktor iznenadjenja:gle boju etikete,sigurno je neki feminizirani duhan...kakva latakija!?!?
                                               Unaprijed te navlaci da je unutra nesto sto i nije bas dobro,tako da kad gurnes nos u
                                               limenku imas prvi "ohohoooo"!!!!!
Drugi razlog:
                 -Ruzicasta boja je boja borbe protiv nasilja,dakle STOP neopravdanom nasilju i ugnjetavanju obozavatelja
                   latakije!!!!!!

Budem poslikao limenku i postavio fotku na forum tako da uistinu svi mogu uzivati u estetici limenke a za uzivanje u ovom latakijskom duhanu morat ce posjetiti stranicu HU Tobacco-a i naruciti isti....ili sacekati do slijedeceg druzenja!!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #77 u: 27. Veljače 2015, 22:49 »
Eeeeeeeh, da sad i ja malo uzdahnem nakon svih ovih vasih napisa o druzenju... Prezivjela put i uzas gripe cijeli tjedan. Vidim da sam svasta nesto propustila... Ali neka ste uzivali. Pa i bez zenskog lulaskog drustva... Nadam se ne i slijedeci puta...  :167: :61: :61: :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #78 u: 28. Veljače 2015, 00:07 »
Meni je izrazito žao što nisam upoznao Senku o kojoj sam čuo mnogo lijepih stvari, no nadam se da će biti prilike!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #79 u: 28. Veljače 2015, 20:10 »
Eeeeeeeh, da sad i ja malo uzdahnem nakon svih ovih vasih napisa o druzenju... Prezivjela put i uzas gripe cijeli tjedan. Vidim da sam svasta nesto propustila... Ali neka ste uzivali. Pa i bez zenskog lulaskog drustva... Nadam se ne i slijedeci puta...  :167: :61: :61: :61:

Mogu ti reći da je bilo super ali ipak falio je taj ženski "tač"  :61:
Sporost je vrlina.