Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

PIPERSON

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
PIPERSON
« u: 19. Svibnja 2015, 10:54 »
Nego da ne objašnjavam puno, da li je tko zainteresiran da preuzme vlasništvo i upravljanje nad Pipersonom (forum i web)? Godišnja naknada za domenu i hosting je nekih cca. 270 kn, čisto da si znate računati.

Ja više nisam u mogućnosti da nastavim s ovim projektom pa eto ako netko ima volje da preuzme vrlo rado ću prepustiti cijelu ovu priču.

Domena vrijedi do 15.06., nakon tog datuma ako nitko ne preuzme upravljanje cijeli projekt se gasi.

Zainteresirani neka mi se jave u privatnoj poruci.

:61:

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
Odg: PIPERSON
« Odgovori #1 u: 19. Svibnja 2015, 17:02 »
Iskreno bilo bi mi zao da se ugasi Piperson. Istina je u konkurenciji s face bookom, malo smo se udaljili, a i argumenti se cesto ponavljaju. Svejedno, ima puno stvari u arhivi koje se po mom misljenju ne bi trebale izgubiti,
a samo otvoren forum moze privuci nove clanove i ideje, pa nikad se ne zna...cijena hostinga i domena je zbilja simbolicna, pa ne vjerujem da bi to trebalo biti neka prepreka nastavku price zvana Piperson. Nadam se da ce se naci dobra dusa s informatickim znanjem... :1:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #2 u: 19. Svibnja 2015, 20:22 »
Gledajte ljudi,

nipošto se ne mogu složiti da se ovo ugasi. Možda slabije pišemo, no evo ja sam tu često, pogledam nešto, malo ponešto pročitam ili katkad nešto napišem. Ja imam prijedlog za sve vas koji ste aktivni i koji faktički ovo držite otpočetka. Možemo li zajedno sabrati tih simboličnih 270 kuna i zajedno se oko toga brinuti. Možda bi to moglo donekle i oživjeti druženje. Možda postoji način da si dodijelimo različite uloge i zajedno održimo rad našeg Pipersona.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 23. Svibnja 2015, 10:55 »
Piperson ima budućnost! :-)

Od danas novi vlasnik foruma i sajta www.piperson.org je Elvis Gambiraža, nama poznatiji pod nickom "mariooo".

Došlo je vrijeme da se ja kao dugogodišnji administrator rastanem od ovoga projekta, iskreno nije mi lako ali kao što se i sami mogli vidjeti u zadnjih godinu dana uopće ili vrlo vrlo malo sudjelujem u cijeloj priči. Razlog mog napuštanja projekta je to da su me stisnule teške životne neprilike (ne bih ulazio u detalje) i jednostavno nisam više u mogućnosti voditi ovu priču. Naravno i dalje ću ostati član foruma, samo od sada kao redovan član a ne više kao administrator. Novome vlasniku i administratoru Elvisu Gambiraži želim puno uspjeha i stojim mu na raspolaganju za bilo kakvu pomoć ili savjet.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #4 u: 23. Svibnja 2015, 12:36 »
Lijepa vijest! Naravno da smo na raspolaganju i mi ostali clanovi!  :1:

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #5 u: 23. Svibnja 2015, 13:23 »
Pozdrav od novog gazde :1:

Znam da sve zanima kakve će promjene uslijediti. Ne mogu ništa detaljnije reći jer nemam još ništa detaljno isplanirano, pa samo u najkraćim crtama:

U bliskoj budućnosti neće biti nikakvih spektakularnih promjena, a najvjerojatnije neće biti baš nikakvih promjena.

Kada će biti promjena i koliko će biti spektakularne - ne zna se.

Ono što je najvažnije, Forum ostaje. Najvjerojatnije će biti novija poboljšana verzija foruma, ali ista skripta tako da će okruženje biti svima poznato i naravno, sav sadržaj Foruma i svi korisnički računi će biti sačuvani.

Sam sajt piperson.org, kojeg i tako sigurno nitko sa Foruma ne posjećuje, bit će reorganiziran, moderniziran i nadopunjen. Postojeći sadržaj će biti sačuvan.

Nema razloga panici :1:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #6 u: 23. Svibnja 2015, 14:13 »
Odlično, drago mi je da se ova priča nastavlja. McKurilj, hvala ti na svemu što si dosada napravio za Piperson, a tebi Mariooo puno sreće i kvalitetnog vodstva.
Kako sesa reče, i mi ostali smo na raspolaganju.  :61:

Živjeli!

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #7 u: 23. Svibnja 2015, 15:50 »
Bravo! Zbilja mi je drago, da se ovo nastavlja i da se tako brzo naÅ¡ao kolega koji će nastaviti sa tim nama dragim projektom.  :134:
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #8 u: 24. Svibnja 2015, 17:15 »
Tek danas sam vidio ovu temu. I meni je drago Å¡to se forum nastavlja.  :1:
Ne pišem puno ali skoro svaki dan navratim da vidim što ima novog.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #9 u: 24. Svibnja 2015, 19:46 »
Odlična vijest  :1:.
Kruno svaka ti čast na poslu koji si obavljao na zadovoljstvo svih članova.  Osobno želim ti svu sreću i da uspijeÅ¡ brzo i lako prevladati svoje životne teÅ¡koće.
Mario tebi hvala što nastavljaš ono što je Kruno započeo i uspješno vodio.
Sporost je vrlina.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #10 u: 24. Svibnja 2015, 20:25 »
Dragi mi je da ce forum nastaviti da zivi.
Kruno, tebi svaka cast na svim ovim godinama sto si vodio forum.

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
« Odgovori #11 u: 24. Svibnja 2015, 23:01 »
Odlična vijest!

Hvala Kruno; Mario samo naprijed!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 25. Svibnja 2015, 11:03 »
Žao mi je da je do ovoga moralo doći, ipak je to Krunin višegodišnji projekt. Hvala bratac na godinama dobrog, kvalitetnog i poštenog vodstva!

Novom gazdi želim da s forumom uspije najmanje jednako toliko koliko je i Kruno napravio a po mogućnosti da ga i nadmaši.

Svi smo i dalje tu i virtualno se družimo.
Keep it simple!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
Odg:
« Odgovori #13 u: 25. Svibnja 2015, 14:24 »
Hvala hvala hvala Kruno!!! Na kraju nismo te zaposlili dozivotno nego da se druzimo!
Sretna sam da se Mario primio toga jer ne mozemo mi koji ne znamo. Imas nasu podrsku i sretno!
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #14 u: 26. Svibnja 2015, 21:58 »
Krunek puno ti hvala za sve. Da nema ovog foruma, nebi upoznao brdo prekrasnih ljudi, neki su mi danas čak najbitniji prijatelji.

Mario, želim ti svu sreču i nadam se, da če forum bit aktivan ko nekada.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain