Ekipa, moram vam se pohvaliti. JuÄer sam, nakon nekih mjesec dana iÅ¡Äekivanja, dobio svoju torbicu i tamper od Alan-brothersa. Potrajalo je neÅ¡to duže, a naruÄio sam iz Austrije, gdje i boravim u zadnje vrijeme. Pretpostavljam zbog carine koja me ogulila za dodatnih 25 eura. Radost mi duÅ¡mani nisu pokolebali.

Sadržaj kutije otvarao sam s posebnom ceremonijalnošću, komad po komad i vrlo oprezno (kao da sam poruÄio primjerak kineskog porculana iz dinastije Chin). Bilo kako bilo, jako me je obradovalo ono Å¡to sam vidio. Torbica mi se Äini posebno kvalitetnom i dosta je kruta, muÅ¡ka da prosti Senka, a kako sam odmjerio, uz tamper, zippov upaljaÄ i lulu, mogli bi stati barem dva Squadron leadera jer kaiÅ¡ (ili kako se ono joÅ¡ kaže???

) kojim se torbica veže ima Äak tri rupice, Å¡to joj omogućuje povećavanje obujma, dakle baÅ¡ za naÅ¡eg Gregu koji sigurno neće nositi samo jedan duhan u njoj, a možda ni dva.

Uzeo sam kako navedoh ranije i tamper, svidio mi se taj oblik i drago mi je da je tamper u mojim rukama isti kao onaj na slikama s Alan-brothers sitea. Nisam od njih ni oÄekivao neku triÅ¡Äicu, no svejedno mi se svidjela obrada drveta ili sam naposlijetku samo preemotivan zbog svega.

Jedan poseban detalj me se jako dojmio pa sam im se odluÄio i zahvaliti mailom. Naime, dobio sam dva paketića njihovih Å¡ibica, i kao da to već eto ne bi bilo dovoljno, jer smo mi lulaÅ¡i skromni (osim Grege), na jednoj su - na poleÄ‘ini - napisali
Wir Lieben Wien (Volimo BeÄ). To me stvarno raspekmezilo jer su tako i mom dragom BeÄu odali poÄast, Å¡to je doista jedna fina gesta. Uz to su joÅ¡ i na raÄunu napisali
Vielen dank! (Mnogo hvala). Eto, tko ih ne bi volio...
Grega stari, hvala Å¡to si s nama podijelio svoje iskustvo Alan-brothersa! I kao Å¡to sam veliÅ¡, puÅ¡enje poÄinje već otvaranjem torbice. Hvala!