Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

pozdrav ljudi

zlatko031

• *
    Bijeli zubi
  • 1
pozdrav ljudi
« u: 05. Rujna 2015, 10:45 »
Zovem se Zlatko. Iz Osijeka sam i nikad u životu nisam držao lulu u rukama. RoÄ‘ak koji me je htio iznenaditi mi je kupio lulu, a ja neam pojma ni Å¡ta ni kako. Jučer sam cijeli dan proveo na forumima o puÅ¡enju lule i sad tek niÅ¡ta ne znam. Ne znam dali lula koju dobivam iÅ¡ta valja i nije mi jasno dali u nju ide filter ili ne. Ovo je link na lulu:  http://www.ebay.com/itm/TOBACCO-SMOKING-PIPE-Gandalf-Hobbit-CHURCHWARDEN-LONG-14-Brown-/151686740576?hash=item23513bfa60
LUla nema ni usnik kao ostale lule, piše da je 3 mm, od kruške je napravljena i vrbe. Molim Vas pomoć. hvala unaprijed

gstaraz

• Rijeka
  • **
    Peče me jezik
  • 111
Odg: pozdrav ljudi
« Odgovori #1 u: 05. Rujna 2015, 11:05 »
dobrodošao!

- Ova pipa će poslužiti da vidiš ako ti se uopče taj "hobby" sviđa.
ako ti se dopadne taj osječaj, onda će kakva klasična lula od vrijesa biti puno prikladnija.

Inače, lijepa pipa ovako na oko !

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #2 u: 05. Rujna 2015, 11:07 »
Pozdrav :mase:

Što se tiče te lule, mislim da bi za početnika bila prikladnija klasična lula od vrijesa s "normalnim" kratkim usnikom.
Kako piše u opisu, u nju ne ide filter, nego aluminijski "stinger" od 3 mm, nešto poput ovoga: http://www.fajkowo.pl/pl/p/Skraplacz-3mm-krotki/4963

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3 u: 05. Rujna 2015, 12:25 »
DobrodoÅ¡ao!  :61:

Što se lule tiče, podsjeća me na one što ih proizvodi Vauen, a po uzoru na trilogiju Gospodara prstenova. Rekao bih da ova nije toliko kvalitetna, ali je ok lula, no ne za početnika.
Ako ti bude preteška za pušenje, za početak si možeš naći dosta manju lulu po solidnoj cijeni od 250-500 kuna.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #4 u: 05. Rujna 2015, 13:58 »
DobrodoÅ¡ao  :61:
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #5 u: 07. Rujna 2015, 14:03 »
Bok!!!
Poslusaj savjete koje si dobio...probaj,pa probaj,pa kad opet probas odluci da li ti pase.
Ako se nadjes u lulaskom dimu,kupi neku biljardicu od vrijesa.Nekada kolege znaju ponuditi i tu na forumu pa pogledaj...pozz

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #6 u: 07. Rujna 2015, 14:52 »
 dobrodosao  :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #7 u: 10. Rujna 2015, 20:26 »
Dobrodosao

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #8 u: 07. Listopada 2015, 00:05 »
Dobrodošao!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

picipl

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 74
« Odgovori #9 u: 08. Listopada 2015, 23:32 »
Dobrodošao, lula ti je ok, puši ju više puta pomalo pa budeš vidio koliko ti paše.
gušti su gušti