Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Semois

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Semois
« u: 12. Listopada 2015, 20:18 »
Pozdrav!

Zanima me da li tko zna gdje se u EU može kupiti duhan Semois Vincent Manil La Brumeuse.
Vidim da ga preko bare ima koliko ti srce želi ali ne plaća mi se carini harač.
Naletio sam na par recenzija i po svemu čini mi se da bi mi ovaj duhan legao samo tako. Pogotovo jer ja volim dimiti duhan kad je poprilično suh, a ovo je valjda najsuši duhan na tržištu.

Također ako je tko imao priliku dimiti ovu vrstu duhana volio bih da javi dojmove!

Hvala unaprijed na odgovorima!

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
Odg: Semois
« Odgovori #1 u: 12. Listopada 2015, 21:14 »
Ne sijecam se tocno, ali mislim da sam nesto pisao o ovoj vrsti duhana (belgijski). Tocno je da se pusi vrlo suh, a po okusu daje na sijeno i livadske biljke, U pocetku  mi je bio "egzotican", ali mislim da ga nisam svega popusio. Bio mi je malo odmor od latakije, ali na kraja latakija me nije vise umarala, pa je semois pao u zaborav. Ukupan dojam, nije lose za promijenu. Ima ga za kupiti u Francuskoj i Belgiji, moj je konkretno dolazio iz Pariza.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 14. Listopada 2015, 15:11 »
Ovdje ga proizvode i prodaju:

http://www.tabac-semois.com/manufacture.html

katalog

http://www.tabac-semois.com/pages/bouchons.pdf

Sa domenom smo ga dimili i stvarno je egzotičan! Malo na cigaru, malo kao što Branko kaže na biljke i sijeno, totalno drugačiji od svega, super za promjenu. Ako budeš poručio, znaj da ne pričaju niš osim Francusko. Pazi na cut kojeg uzimaš. Inače su mi i ovi Bouchons-i interesantni.
Baš sam si ga poželio zapalit!

Molim te, javi kako je išlo sa naruđbom, možda ga i ja uzmem
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #3 u: 17. Listopada 2015, 07:43 »
Samo ako bez znanja francuskog nista.
Zato Rich ima u svojoj ponudi. Razmisljam da narucim.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 19. Listopada 2015, 12:37 »
Ma s francuskim sam na merde.  :1: Možda da provučem tekst kroz google prevoditelj. No u tom slučaju čovjek bi mogao pomisliti da piÅ¡em ljubavno pismo njegovoj punici.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #5 u: 19. Listopada 2015, 18:21 »
Hahaha! pa to ti je super shema!!!! mozda se covjek hoce rijesiti punice i dobijes duhane gratis!!!
Da sam na njegovom mjestu,ja bi te sponzorirao do sudnjeg dana. :88: :88: :88:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 19. Listopada 2015, 19:36 »
 :68: :68: :68:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #7 u: 19. Listopada 2015, 20:11 »
Ma s francuskim sam na merde.  :1: Možda da provučem tekst kroz google prevoditelj. No u tom slučaju čovjek bi mogao pomisliti da piÅ¡em ljubavno pismo njegovoj punici.

:68: :68: :68:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #8 u: 26. Listopada 2015, 11:39 »
Evo mali update. Jedan moj prijatelj zna francuski pa sam ga zamolio da napiše upit za cijenu i dostavu ovih duhana u HR. Mail je poslan u srijedu, no nažalost odgovora do danas nema. :-(

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #9 u: 26. Listopada 2015, 22:13 »
Napravili se Francuze  :lula14:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #10 u: 26. Listopada 2015, 23:52 »
Ma Francuzi su stalno na godisnjem! :68: