"Classic golden brown Piedmont and Old Belt Virginias. Natural tobacco only, this slow burning, mild yet flavorful cut plug is a favorite with traditional flake lovers."
Dolazi u srebrnim i možda malo previše industrijskim limenkama od 100, 200 i 500g.
Radi se o Äistoj virginiji bez topinga ili aromatizacije. Flake je prekrasan i sliÄan Reiner Long Golden Flejku, Å¡irok 5cm a dugaÄki nekih 20cm, sastoji od svijetlo smeÄ‘e virginie sa nekoliko tamnih komadića.
Mrvi se dobro, pali također ali naravno teže nego fino rezani duhani.
Kod paljenja podsjeća na sijeno a onda polako krene citrusi i Å¡ećer. Može se ju totalno smirit i svaki dim sastoji od prekrasnih tamnih ukusa iza kojih dolazi svježina limuna i Å¡ećera. Sve to dolazi u light varijanti, duhan je vrlo lagan. Nikako da ugrize i ako se ju jaÄe uvuÄe.
Golden Sliced definitivno nije za puÅ¡aÄe koji obožavaju jake ukuse ili aromatike. Za mene, koji tražim prirodne i suptilne ukuse virginije, ovo je Äisti vrh. U zadnje vrijeme sam dimio bar 8 odliÄnih i za mene novih virginija a ni jedna me nije oborila s nogu ko ova. Kad se vratim s dopusta ide narudžba od par limenki ali ne onih od 100 ili 200g

10/10