Da se i ja osvrnem na ovu temu. Kao prvo slike su bezveze, veÄina ljudi poÄinje puÅ¡iti vrlo mladi jer misle da je to cool i ove slike Äe im samo biti dodatna potvrda da su "badass"

ako puÅ¡e, bit Äe im to sprdaÄina.
Drugo, zabrana. Ja sam vrlo liberalna osoba, ja smatram da bi sve trebalo biti legalno, SVE. Jer ako veliÄamo penjanje na Mont Everest, gdje svake godine netko pogine, a na planini nema niÅ¡ta novo, nema istraživanja nepoznatog ili znanstvenih istraživanja, ljudi se penju zbog svog ega ili iz užitka. Ako je legalno razrezat jezik ili tetovirat oko, onda neka su SVE droge legalne. Neka svatko radi sa svojim tijelom Å¡to god hoÄe.
Ali meni smeta kada doÄ‘em iz kafića i smrdim na dim, ali ja nisam problem, ja nemoram ići u kafić gdje se puÅ¡i. Ali netko u tom kafiću mora radit, jer radit se mora, provodit osam sati dnevno konstantno u dimu, to niti najokorjeliji puÅ¡aÄi nerade. Tako da sam ZA zabranu.
Zamislite si da radite u zatvorem prostoru i kolega pali ne jednu za drugom nego 10 odjedanput. Zabrana na radnim mjestima, na mjestima na koja morate otići, bolnice, razne javne ustanove itd.
Ali isto smatram da nije uredu niti nametati drugima dim ako im smeta, kao Å¡to nebi bilo uredu da hodam po ulici kao, crnci u starim filmovima, sa kazetofonom na ramenu i treÅ¡ti Iron Maiden iz njega i onda sjednem u kafić i neugasim ga koga smeta neka ode doma. A pazite od glazbe nesmrdi odjeÄa niti se može razboliti.