Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Navikavanje na latakiju

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
Navikavanje na latakiju
« u: 03. Veljače 2016, 19:17 »
Kao i većina početnika počeo sam sa aromaticima i dan danas volim slatke aromatike, ali sve manje. Prije nisam volio ni malo latakije, a sad mi Plumcake jedan od dražih duhana tako da mogu reći da mi sve više paše na početku toliko mrska latakija. Još ne mogu pušiti skroz engleski duhan, ali malo pomalo vjerujem da će mi biti fino kao i svima koji vole engleze.

Kako ste vi počeli pušiti engleze, odmah čim ste počeli sa lulama ili nakon nekog vremena? Ili neki i dalje puše samo aromatike? :1:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Navikavanje na latakiju
« Odgovori #1 u: 03. Veljače 2016, 21:46 »
Kaže jedna talijanska poslovica da svi lulaši na kraju završe na latakiji. Inače aromatici, virginije i ostali ne latakijski duhani su za djecu, curice i starce. Šalim se a ja ti i onako nisam mjerodavan jer obožavam latakiju.
:61:
Sporost je vrlina.

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
« Odgovori #2 u: 03. Veljače 2016, 22:31 »
Kaže jedna talijanska poslovica da svi lulaši na kraju završe na latakiji. Inače aromatici, virginije i ostali ne latakijski duhani su za djecu, curice i starce. Šalim se a ja ti i onako nisam mjerodavan jer obožavam latakiju.
:61:
Znači ti si počeo sa latakijama i to je bila ljubav na prvi okus? :2:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3 u: 03. Veljače 2016, 23:26 »
On ti je porijeklom iz sirijske pokrajine Latakije.  Mati mu je s mlijekom mijeÅ¡ala.  :78:  :9:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #4 u: 03. Veljače 2016, 23:33 »
A Å¡to se teme tiče, mislio sam da Spori hoće svima da održi predavanja o pravoj vrsti duhana.  :68:
Ja sam počeo s onim Å¡to mi je bilo pri ruci, da tako kažem. Prvi duhan je bio aromatik i mislio sam si wow. A gle, bio sam mladac i nisam niÅ¡ta znao. Onda sam Å¡irio obzore i zapravo sam svakom duhanu dao priliku da se iskaže, da  mi se otkrije. A onda je doÅ¡la ona - sirijska dama. Tamnih očiju i intenzivna mirisa. Rekla mi je: poÄ‘i sa mnom! I zaljubio sam se. Danas pouzdano znam da najviÅ¡e volim, a i puÅ¡im latakiju. Mislim, dam ja Å¡anse i virginijama, volim probati, no to je samo iz mog istraživačkog žara. Moje srce je osvojeno.  :sherlock3:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #5 u: 04. Veljače 2016, 15:11 »
Znači ti si počeo sa latakijama i to je bila ljubav na prvi okus? :2:
Prvih godinu dana pušio sam Original Choise i Navy Flake. Nakon jednog druženja gdje je Sesa donio Wellauen Sirijsku Latakiju ja sam se preobrazio i to momentalno.
Sporost je vrlina.

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #6 u: 05. Veljače 2016, 15:02 »
ja jos uvijek volim sve vrste duhana i imam svoje favorite u svakome. ali u pojedinim razdobljima preferiram najvise jedan, pa tako imam latakijsko razdoblje, virginijsko i aroma-terapijsko...
kad sam na aromi, latakiju koristim da "presijecem" i to mi je bas gust. virginija je za mene jedno "uravnotezeno" lulasko iskustvo.
i u svima uzivam!  :61: :lula14:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi