Nisam htio zapocnjat novu temu kad je ova vec tu..
naime,kako radim u jednoj instituciji gdje je pušenje zabranjeno(a u kojoj nije?)..tako ja izađem na vrata pa lulam...ugl.u ovih god.dana nisam imao nikad negat.reakcija...vec uvijek pozitivnih...
..sjecam se kraja ljeta...dvoje penzica...pod ruku laganini Å¡eću i netremice me fiksiraju...kad su dosli do mene kaze dedek...bogmeÄ,dugo veÄ nisam videl mladog(?...skoro ce pet banki!) Äloveka da fajfa lulu...lepo vam pristaje..a i fino miriÅ¡e....
drugom prilikom.....a bijase ih x!...prolazi jedna gospođa od cca 60 god....pa zastane...i udiše miris dima..pa kaze...znate kad sam bila mlada nikad mi se nije sviđao dim cigareta...ali lulaski duhan...eeeee to je nesto drugo...podsjeca me na mog oca,on je pušio lulu...i ode...
Jednom su prosli pored mene muz i žena...izm.pedeset i pedeset pet god....kad su odmakli cca desetak metara...vrati se Äovjek...i Å¡njofa...pa me upita Å¡ta to puÅ¡im...reko lulu...da,da al koji duhan...,a bio je stalwelov melange...ovo je divno kaze,di ima za kupit?...pa ga brzinski informiram...
jjednom prolazi jedna gospodiÄna...i vec sa pet metara ...govori..kako cijeli kvart mirise po mojoj luli...
..i da mi bas lijepo pristaje....(...a jesam tad naraso'!)...i tako bijase jos toga...no ko ce se svega sjetiti