Dragi moji prijatelji, evo jednog noviteta u mojoj ponudi, nešto što više-manje svi mi koristimo i što nam dodatno uveseljava i uljepšava ovaj naš lulaški hobi.
Kožne lulaÅ¡ke torbice, kompletno ruÄni rad, od najfinije kože, trostruki Å¡avovi, dizajnirane od puÅ¡aÄa lula za puÅ¡aÄe lula.
Malo o samoj ideji...
Pred cca pola godine je pala ideja o dizajniranju kvalitetnih i okuugodnih (Äitaj modernijih) lulaÅ¡kih torbica. Tim u sastavu Grega Å ajn (Cigara) i moja malenkost, brainstormali smo i dizajnirali prvi prototip koji smo naizmjence koristili zadnjih par mjeseci, dodatno ga doradili i poboljÅ¡ali te doÅ¡li do finalnih proizvoda koje vam ovdje predstavljam.
Neki od vas su vidjeli prototipnu torbicu ovo ljeto na druženju u Kastvu i rekli mi da su zainteresirani i neka vas obavijestim kad krene prodaja.
Pa evo, prodaja kreće za koji dan pod sloganom "Take everything!" a vama nudim ekskluzivnu priliku da prvi odaberete ako vam se neka sviÄ‘a. Naravno, za forumski aktivne Älanove je i prijateljska cijena od 60€ (puna cijena će biti oko 100€).
Iza filmića i nekoliko fotografija, popisati ću kombinacije boja kože i konca pa ako vam se neka sviđa javite mi na mail domagoj@dotterpipes.com broj i kombinaciju kože i konca.
Evo prve varijante odliÄnog Greginog filmića koji najbolje doÄarava Å¡to sve stane u torbicu, vjerujte mi zaista je multifunkcionalna. Primjerice ja u mojoj konstantno nosim dvije lule, 50g limenku duhana (Äetvrtastu), Kiribi upaljaÄ, nož za flejkove, flintove za Kiribi, ÄeÅ¡ki alat, dvije manje vreÄice duhana i ÄistaÄe. I povrh svega kad se zatvori najnormalnije se bez napora nosi u ruci.
S obzirom da ovo nije konaÄna verzija filmića, zaÅ¡titio sam ga lozinkom tako da ga zasad samo Älanovi foruma vide. Lozinka je "pipebag".

Ovo su kombinacije boja kože i konca gledano na zadnjoj lepezastoj fotografiji s lijeva na desno (istim redoslijedom su zatvorene torbice složene i na fotografiji iznad):
01 - siva koža, smeđi konac
02 - kesten smeđa koža, svijetlo smeđi konac
03 - tamno smeđa koža, svijetlo plavi konac
04 - natur koža, crveni konac
05- kesten smeđa koža, crveni konac
06 - tamno smeđa koža, crveni konac
07 - siva koža, svijetlo plavi konac
08 - natur koža, svijetlo smeđi konac
09 - crna koža, crni konac
10 - kesten smeđa koža, crveni konac
11 - tamno smeđa koža, smeđi konac
12 - siva koža, crveni konac