Dobro došla

Drago mi je zbog iznenadnog velikog povećanja ženske populacije na forumu

Tamper ti treba. Za prvu ruku mogu se koristiti neke improvizacije, ali kad tad će ti trebati pravi alat. Meni je najpraktiÄniji
ovakav kakav se uz malo sreće može uloviti na e-bayu za dolar-dva, a može i obiÄni jeftini ÄeÅ¡ki alat. Samo da piÅ¡e na njemu "made in czech republic", a ne one jadne kineske imitacije kakve se prodaju na e-bayu.
Ako ne povlaÄiÅ¡ dim svakih par sekundi (Å¡to nije dobro), normalno je da se lula gasi. I najiskusniji rijetko uspijevaju popuÅ¡iti lulu do kraja bez viÅ¡e pripaljivanja.
Ako duhan nije dovoljno jako sabijen, nemoguće je uopće postići da duhan dobro i postojano gori. KažeÅ¡ da nisi nabijala duhan - možda je upravo u tome problem. Probaj ga jaÄe nabiti nakon Å¡to napuniÅ¡ lulu do vrha. Pogledaj video "The Three Step Method" na stranici
Punjenje luleRazloga za teÅ¡ko povlaÄenje može biti viÅ¡e. Prvo Å¡to mi pada na pamet je...
Može biti duhan prejako ili preslabo sabijen. Pravilno punjenje lule je najveći problem za poÄetnika.
Može komadić duhana upasti u prolaz u vratu lule ili prolaz može biti sužen katranom ako lula nije dobro oÄišćena. Ako je lula tek upaljena, može se rastaviti pa iglom lulaÅ¡kog alata proÄaÄkati. Ako je već zagrijana, bolje je alatom probiti rupu udozgo, uz rub žarnice do donjeg otvora.
Može biti problem u filteru ili stingeru (metalni komadić u usniku). Oni koji prelaze sa cigareta na lulu takve stvari samo smetaju.
Nadam se da ovo bar malo pomaže

Moguće da je problem u lošem punjenju lule.