Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Plaćanje troškova domene Piperson

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
Plaćanje troškova domene Piperson
« u: 07. Lipnja 2017, 12:44 »
Dugo sam razmišljao hoću li započeti ovu temu, ali kad vidim da se i na drugim sličnim forumima prikupljaju novčana sredstva, rekoh, zašto se sramiti...

Polako, ali neumoljivo bliži se ono vrijeme u godini kada treba platiti troškove za održavanje Pipersona na životu.
Ima li zainteresiranih da svojim prilogom/donacijom/milostinjom pomognu da Piperson opstane i sljedeću godinu?
(Ne, ne prijetim da će Piperson biti likvidiran ako nema dobrotvora - platit ću sam, kao i do sada - samo što ovako Piperson prestaje biti moja prčija i postaje zajedničko dobro) :2:
Ili još bolje, ima li ovdje netko tko zna nagovarati druge ljude da daju novce, pa da nađe sponzore?

Prethodni vlasnik je kategorički odbijao bilo kakvo ubiranje novca, ali ja, pohlepan kakav već jesam, primam sve uplate na tekući ili PayPal. Nema gornjeg limita za visinu uplate :82:

Konkretno, riječ je o svoti od 90 kuna koju treba platiti za domenu.
Prethodnih godina trošak je bio 255 kuna jer je trebalo platiti i hosting...

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
Odg: Plaćanje troškova domene Piperson
« Odgovori #1 u: 07. Lipnja 2017, 12:57 »
Pipersonu sam zahvalan za mnoga lijepa i draga prijateljstva, ali i za prve korake na mom lulaÅ¡kom putu. Zbog svega toga, ovaj Forum uvijek može računati na svaku vrstu moje potpore. 

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #2 u: 07. Lipnja 2017, 16:37 »
Stavi pay pal account, pa tko hoce nek uplati. Cifra mi ne izgleda strava!

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3 u: 07. Lipnja 2017, 18:57 »
Tako je.
Samo nam stavi podatke kamo da uplatimo.

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
  • život je lijep, sa lulom joÅ¡ ljepÅ¡i
    • bellarte
« Odgovori #4 u: 07. Lipnja 2017, 21:00 »
Dugo sam razmišljao hoću li započeti ovu temu, ali kad vidim da se i na drugim sličnim forumima prikupljaju novčana sredstva, rekoh, zašto se sramiti...

Polako, ali neumoljivo bliži se ono vrijeme u godini kada treba platiti troškove za održavanje Pipersona na životu.
Ima li zainteresiranih da svojim prilogom/donacijom/milostinjom pomognu da Piperson opstane i sljedeću godinu?
(Ne, ne prijetim da će Piperson biti likvidiran ako nema dobrotvora - platit ću sam, kao i do sada - samo što ovako Piperson prestaje biti moja prčija i postaje zajedničko dobro) :2:
Ili još bolje, ima li ovdje netko tko zna nagovarati druge ljude da daju novce, pa da nađe sponzore?

Prethodni vlasnik je kategorički odbijao bilo kakvo ubiranje novca, ali ja, pohlepan kakav već jesam, primam sve uplate na tekući ili PayPal. Nema gornjeg limita za visinu uplate :82:

Konkretno, riječ je o svoti od 90 kuna koju treba platiti za domenu.
Prethodnih godina trošak je bio 255 kuna jer je trebalo platiti i hosting...
..svatko po prstohvat duhana manje u lulu...i eto kontribucije!...

franc

• Zagreb
  • **
    Peče me jezik
  • 115
« Odgovori #5 u: 07. Lipnja 2017, 21:12 »
Count me in :61:
Don't be hasty

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #6 u: 08. Lipnja 2017, 11:06 »
Svota stvarno nije velika. Plaćao sam i kad sam bio nezaposlen, a trošak je bio znatno veći, pa mogu sam platiti i sada kada imam kakav-takav (slabo) plaćen posao, a troškove sam osjetno smanjio.
Svejedno, rekoh, kad sam već uložio vremena i truda da Piperson izgleda ovako kako izgleda, mogu prepustiti nekom drugom da se isprsi i pobrine se za novčani dio.
Može svake godine netko drugi platiti tih 90 kuna, bilo u cijelosti, bilo djelomično.

Ne znam trebam li bankovne podatke objavljivati na forumu (ako nekoga zanimaju podaci o tekućem računu nek pita na PP), no moja paypal adresa je paypal@gambiraza.com

Vidim da ima više zainteresiranih za milodare, pa evo ako se netko osjeti uskraćenim jer netko drugi plati prije njega...
Kad sam počeo raditi na forumu pisao sam da se nadam da će mi neki forumaš platiti pivo kad se vidimo. Do sada sam popio više takvih piva i zahvaljujem svima. Ako netko nije imao priliku i upitnu čast platiti mi pivo uživo, može uplatiti pivarinu na PayPal :82: A šta ćeš, rekao sam da sam pohlepan :82:

Nažalost, preko PayPala se ne može slati duhan

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #7 u: 18. Lipnja 2017, 09:49 »
Ovih dana malo sam na forumu, kao i na internetu uopće, pa nisam još zahvalio na uplatama... Zato sada: zahvaljujem na uplatama :2: