kako u životu ništa ne ispadne kako planiram, tako je bilo i s ovim.
planirao sam za prvu lulu nabaviti kukuruznu a za prvi duhan Mac Baren scottish blend mixture.
a lula koju sam nabavio je Mr. Brog No.51 "Amigo" to je bent billiard sa ravnim dnom tako da je samostojeća , a duhan je Mac Baren "Classic" loose cut, to je aromatik koji je mijenjao ime, prije se zvao "Vanilla Cream".

primjetit ćete da je na slikama usnik lule okrenut u krivo, prema gore, a trebao bi bit prema dolje (poÄetniÄke greÅ¡ke).
to sam prije pušenja ipak ispravio i okrenuo usnik na pravu stranu.
duhan sam ostavio dan ipo na zraku da se suši jer kad je došao imao sam dojam da je prevlažan, i preselio ga u teglu.
prvo pušenje nije dobro prošlo, lulu sam napunio do malo više od pola i nisam uopće nabijao duhan.
ugasila mi se dobrih desetak puta.
zatim sam malo prouÄavao kako gori i shvatio da je to loose cut duhan i da ga trebam malo nabiti jer je sam po sebi krupan i rastresen i nejednako gori.
to sam i uÄinio, i bilo super, lula se ugasila samo jednom na poÄetku i lijepo gorila dobrih pola sata.
ovaj duhan ima lijepu aromu ako se uvlaÄi polako iako mi se ne sviÄ‘a baÅ¡ aftertaste i volio bih da je aromatiÄniji.
pušio sam bez filtera, sljedeći put ću probat sa filterom tako da vidim kako je.
naÄin na koji sam puÅ¡io je isti kao kad sam puÅ¡io cigarete, ja se volim igrati s dimom, katkada recirkuliram dim i znam ga prebacivati iz usta u nos, i izdisati kroz nos.
malo sam pretjerao s tim i mala koliÄina je svakim uvlaÄenjem zavrÅ¡ila u plućima.
tako da me je malo zamantalo ali nije bilo previše neugodno.
u svakom sluÄaju, to su poÄetniÄke greÅ¡ke, kad se malo uÅ¡emim bit će to ok.
lula mi se sviđa, dizajn mi je super, samostojeća je što mi je bitno jer mogu je u bilo kojem trenu odložit na stol.
lijepo mi leži u ruci, i ide prema ustima pod savršenim kutom.
pušim rijetko, možda jednom svakih par dana tako da ću razmislit o kupnji još jedne za rotaciju.
iako mi možda ne treba, već razmišljam da si nabavim jednu pokericu od vrijesa.
sve u svemu, probao sam, za mene je i veselim se budućnosti s lulom.