Pozdrav, ja sam Gregor, imam 21 godinu i dolazim iz Karlovca...posjedujem jednu lulu koju sam dobio za 21 roÄ‘endan(imam neki dobar osjećaj da sam najmlaÄ‘i ovdje haha), joÅ¡ uvijek je u kutiji nekoriÅ¡tena...mozda je cudno to reći kada nikad nisam zadimio sa lulom ali ljubitelj sam lula, već dugi niz godina ih prouÄavam, predivna za vidjet u aktivnom stanju ali i u regalu, najbolji mirisi na svijetu a ovo ostalo Å¡to bi trebao nabrojati nadam se da ću iskusiti uz vas...zato se tu i javljam...iskreno nemam apsolutno nikoga u svom okruženju pitati za savjet ili miÅ¡ljenje pa ne vidim problem da ne zadimim prvi puta u ugodnom druÅ¡tvu uz Å¡alicu Äaja i naravno puno korisnih savjeta.
Vjerujem da mi ta jedna lula neće biti i zadnja.
Da ne nabrajem sve hobije koje imam ovdje, spomenut cu samo jedan koji je ujedno i jedini srodan ovom ovdje novom hobiju...sakupljam Zippo upaljaÄe i Älan sam Zippo kluba Hrvatska a meni osobno nema boljeg spoja od dobre stare lule i pravog klasiÄnog Zippo upaljaÄa.
I htio bih pitati joÅ¡ jednu stvar i nadam se da neću nikoga uvrijediti s time ili reći neÅ¡to krivo...na internetu sam naiÅ¡ao na Piperson.org i na DimLule forum...nije mi jasno koji je toÄan naziv kluba ljubitelja lulaÅ¡a, ili postoji samo udruga ili su to dva kluba..evo htio bih se ispriÄati ako sam neÅ¡to krivo rekao ali interesira me razlika.
Hvala Vam što ste me primili na forum