Citat: Dotter - 05. Listopada 2009, 07:07Da, meni se cini da je to Black Diamond (ali mozda, samo mozda je Planta jer mi je sumnjiva limenka desno od te)Domba, nije to Black Diamond, naime ova kutija ima rezane kuteve, Black Diamond ih nema. Neka Planta vjerojatno je, ali B.D. nije!
Da, meni se cini da je to Black Diamond (ali mozda, samo mozda je Planta jer mi je sumnjiva limenka desno od te)
Imas ga na fotki iz Pipatoriuma, sad sam pogledao, neka blago ljubicanstvena etiketa na limenci.2.800,00Ft za 100g (mozda i 50g, nekako mi se cini mala limenka u odnosu na Plumcake koji je red iznad), sto ce reci izmedju 75 i 80kn.
Ahaaaaaa, onda je Tajo sigurno mislio na Plumcake, da je jeftiniji u ZG.Anyway, Ashton svojom cijenom za 50g kosta gotovo kao Crnjo kad kupis 100g (po gramu, naravno), tako da...
Lako je tako, svaku većer otvoriti novu piksu duhana
Ja sam danas zapalio jednu lulu svoje nove mjesavine, trecina Stanislawa, trecina Black Ambrosia, trecina Virginia No. 1
WO Larsen Simply Unique u Senatorovki... Jedan mojih omiljenih... prekrasan aromatik.
Pa nisam te joÅ¡ ovako oduÅ¡evljenog vidio Mora da je stvanro odliÄan! Moram to probati, baÅ¡ me zanima. Kakva mu je cijena kod Dreiera?