Upravo puÅ¡im The Tuarekh, iz Hansova Foundation by Musico. Ovo mi je zapravo treća lula. Moram priznati da mi se svidio već s prvom koju sam povukao na druženju. Ponudio sam i drugima, mislim da je netko i uzeo za probu. Sjećam se da je mariv.photo (Ivan) odbio zbog Å¡aÄice Perique-a koji mu baÅ¡ ne paÅ¡e. Znam da Perique na sve nas ostavlja razliÄite dojmove, a svode se na to da ili voliÅ¡ ili ne. Nekima krene dobro s jednom piksom, a onda s drugom nikako... itd.
Uglavnom, ovaj Hansov klasiÄno balkanski blend meni dosta ugodno paÅ¡e. Sa svojih neÅ¡to viÅ¡e od 50 % latakije, orientala, neÅ¡to tanzanijske virginije i spomenutog periqua, daje sjajan okus u kome ćemo mi latakijci posebno uživati. Nisam ga joÅ¡ uspio jasnije definirati u ustima, ali daje dosta jasan okus koji bi pomirio i najveće neprijatelje (virginia vs. latakija). Volio sam da je Spori probao, slutim da bi mu se svidio (stari, preporuÄujem), a k tome dobili bismo i precizniju recenziju, iako je ovo bio tek moj utisak. Možda se i sam nakon joÅ¡ kojeg puÅ¡enja odvažim na jasniju recenziju Tuarekha. Ukratko: hansovsko-njemaÄki precizno i sjajno.