Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Upravo pušim...

imnik

Oblak dima
  • 1.586
Odg: Upravo pušim...
« Odgovori #3690 u: 07. Studenoga 2015, 18:50 »
HH Latakia Flake u vrijesu

Kako ti je legao?
Ja sam iskreno od ovog duhana ocekivao vise.

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
« Odgovori #3691 u: 07. Studenoga 2015, 21:41 »
Odlično mi je legao.

U priči latakia flejkova bolji mi je od McConnellovog.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3692 u: 10. Studenoga 2015, 21:59 »
S.G. Balkan flake u lastovskom vrtjesu.
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #3693 u: 11. Studenoga 2015, 16:25 »
HU-ov Sunset u biljardici dr. Grabowa...milina!!!!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #3694 u: 12. Studenoga 2015, 09:32 »
McConnell Special London neobicno fino rezan. Thnks Grega
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3695 u: 12. Studenoga 2015, 11:41 »
Jucer mi je stigla posiljka iz Spanjolske ( E viva Espagna!), a kako sam narucio sve od SG-a ima za sve ukuse, uglavnom latakija, ali i drugo. Medju njima se nasao jedan "uljez", tj. Balkan mix od Gawith Hoggarta. Veceras cu ga isprobati, a zanima me da li ga je netko pusio.  :lula14:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3696 u: 12. Studenoga 2015, 14:36 »
Jucer mi je stigla posiljka iz Spanjolske ( E viva Espagna!), a kako sam narucio sve od SG-a ima za sve ukuse, uglavnom latakija, ali i drugo. Medju njima se nasao jedan "uljez", tj. Balkan mix od Gawith Hoggarta. Veceras cu ga isprobati, a zanima me da li ga je netko pusio.  :lula14:
Evo glavnog i odgovornog krivca koji je našu podružnicu zarazio latakijskim duhanima.
Sporost je vrlina.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3697 u: 12. Studenoga 2015, 20:02 »
Na srecu, pa sad to El Prezidente zeli ispraviti svojim Kvarner mixovima koji nastoje zadovoljiti sve ukuse! :88:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3698 u: 12. Studenoga 2015, 20:34 »
Na srecu, pa sad to El Prezidente zeli ispraviti svojim Kvarner mixovima koji nastoje zadovoljiti sve ukuse! :88:
U svakom slučaju gotovo da su sve vrste duhana nutra.  :68:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3699 u: 12. Studenoga 2015, 21:50 »
Peter H Golden sliced u curvyci. Ovaj duhan mi je pravo otrkiče. Prava delicija za sve koje vole čistu virginiju. Pored Dunhill 3 yo matured virginije najbolji duhan od svih noviteta u zadnje vrijeme.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3700 u: 12. Studenoga 2015, 22:03 »
Peter H Golden sliced u curvyci. Ovaj duhan mi je pravo otrkiče. Prava delicija za sve koje vole čistu virginiju. Pored Dunhill 3 yo matured virginije najbolji duhan od svih noviteta u zadnje vrijeme.

Bilježim.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3701 u: 12. Studenoga 2015, 22:07 »
PuÅ¡im OW Director's cut. Posljednjih se dana prilično mučim; grlo me rastura i svaku lulu pokvari. Stanje se pomalo popravlja. Zanimljivo mi je kako jednostavno ni lula neće da gori kad nisam u svom elementu i ne mogu joj posvetiti punu pažnju. Ja naprosto nisam vidio ljubomornijeg stvora od lule.  :nezna:

Danas sam dimio, a to radim s posebnim guÅ¡tom, i onaj slavni latakija-mixture by my friend Spori. Naprosto oduÅ¡evljava svaki put iznova. Stari hvala ti za ovo.  :molim:  :67:

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3702 u: 12. Studenoga 2015, 23:04 »
Nakon prve lule Balkan Mixa od Gawith H....sto reci, dopao mi se, ali nije "mastan"...fali tu jos latakije. Slici na nakadasnji Balkan Sobrain, recimo da vise mirise nego sto ga ima, ali je fin. Ne grebe kao Stanislaw Latakija,
ipak su tu virginije profinjenije, gori odlicno, ravnomjeran je u toku pusenja, ali je za nekoliko zareza ipak ispod jednog "Commonwealtha". "Soapy" stih je prisutan, ali nije nametljiv, jer ponekad zna doista pokvariti uzitak. Nema posebnih nota, sto mu je mozda najveci nedostatak, ali komu se svidja da je duhan duhan, a ne suknjica na livadsko cvijece, dosao je na svoje. Zakljucak, moze se s pravom pusiti na plazi kao i na sastanku na kojem ti urucuju otkaz...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3703 u: 13. Studenoga 2015, 08:00 »
Hahhahahaah, kakav genijalan opis! Svaka cast!!  :68:
Keep it simple!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3704 u: 13. Studenoga 2015, 17:14 »
PuÅ¡im OW Director's cut. Posljednjih se dana prilično mučim; grlo me rastura i svaku lulu pokvari. Stanje se pomalo popravlja. Zanimljivo mi je kako jednostavno ni lula neće da gori kad nisam u svom elementu i ne mogu joj posvetiti punu pažnju. Ja naprosto nisam vidio ljubomornijeg stvora od lule.  :nezna:

Danas sam dimio, a to radim s posebnim guÅ¡tom, i onaj slavni latakija-mixture by my friend Spori. Naprosto oduÅ¡evljava svaki put iznova. Stari hvala ti za ovo.  :molim:  :67:
Nema na čemu. Nego ostao si mi nešto dužan?
Sporost je vrlina.