Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Upravo pušim...

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Upravo pušim...
« Odgovori #3705 u: 13. Studenoga 2015, 22:26 »
Nakon prve lule Balkan Mixa od Gawith H....sto reci, dopao mi se, ali nije "mastan"...fali tu jos latakije. Slici na nakadasnji Balkan Sobrain, recimo da vise mirise nego sto ga ima, ali je fin. Ne grebe kao Stanislaw Latakija,
ipak su tu virginije profinjenije, gori odlicno, ravnomjeran je u toku pusenja, ali je za nekoliko zareza ipak ispod jednog "Commonwealtha". "Soapy" stih je prisutan, ali nije nametljiv, jer ponekad zna doista pokvariti uzitak. Nema posebnih nota, sto mu je mozda najveci nedostatak, ali komu se svidja da je duhan duhan, a ne suknjica na livadsko cvijece, dosao je na svoje. Zakljucak, moze se s pravom pusiti na plazi kao i na sastanku na kojem ti urucuju otkaz...

mrak "recenzija". :)
Ali vidiš ja bih to puno kraće napisao... odlična virginija uništena sa latakijom...
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3706 u: 13. Studenoga 2015, 22:27 »
Opet guštam u Peter H. Golden Sliced. 150g sam stavio u staklenke i čak začepio voskom za duže staranje ali mislim da ču već sutra otvorit prvu staklenku :)
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3707 u: 13. Studenoga 2015, 23:52 »
mrak "recenzija". :)
Ali vidiš ja bih to puno kraće napisao... odlična virginija uništena sa latakijom...
Ha, ha, ima jedna odlicna Borgesova prica, o pjesniku i kralju, gdje na kraju pjesnik dovodi svoju savrsenu poeziju do samo jedne rijeci. E pa kako smo krenuli recenzije nam idu u tom smjeru.... :facepalm:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3708 u: 16. Studenoga 2015, 09:22 »
S.G.Balkan flake 30%, S.G. Golden Glow 30 % i Wellauen Sirijska 40 % u najvećoj luli.

Sporost je vrlina.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3709 u: 16. Studenoga 2015, 09:23 »
Nema na čemu. Nego ostao si mi nešto dužan?

Boka nisi mi odgovorio. A dug???
Sporost je vrlina.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #3710 u: 16. Studenoga 2015, 18:25 »
Hueberov English Balkan iz Parkerice uz espresso.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3711 u: 17. Studenoga 2015, 01:25 »
Boka nisi mi odgovorio. A dug???

Joj stari, skroz sam zaboravio. Ne znam koliko ti dugujem, pod raznim duhanima svašta pričam, hehehe... ali pišem ti tamo na facebook. Sjećam se šta sam obećao.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3712 u: 17. Studenoga 2015, 17:23 »
Joj stari, skroz sam zaboravio. Ne znam koliko ti dugujem, pod raznim duhanima svašta pričam, hehehe... ali pišem ti tamo na facebook. Sjećam se šta sam obećao.
Hvala primljeno  :1: . Ostalo Å¡to si mi obećao posuditi za kupovinu kuće možeÅ¡ donesti na iduće druženje.  :5:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3713 u: 18. Studenoga 2015, 09:33 »
St. Bruno ready rubbed u yanik meerici.
Ovo nisam dimio bar 4 godina i moram priznat da me pozitivno iznenadio. Pravi engleski aromatik što znači da nema veze sa šećerom i voćem nego više vuče na sapun.
Pošto sam na dopustu i tu košta samo 4,75eur, mislim da ću si ih uzet par.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3714 u: 18. Studenoga 2015, 17:42 »
S.G. Skiff Mixture u prastaroj Petersonki.
Sporost je vrlina.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #3715 u: 18. Studenoga 2015, 18:23 »
Hvala primljeno  :1: . Ostalo Å¡to si mi obećao posuditi za kupovinu kuće možeÅ¡ donesti na iduće druženje.  :5:

Hahahaha, da, jasno. Sve po dogovoru. Samo ćeš mi tamo napisati u kojim novčanicama i po koliko kojih. :1:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #3716 u: 18. Studenoga 2015, 20:43 »
Gawithov Perfection. Ima nešto zbog čega ne mogu bez Gawitha i rado mu se vraćam s ushitom.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3717 u: 18. Studenoga 2015, 21:32 »
Sjedim na terasi, 24C, uživam u miru i zvijezdama i dimim Elizabethan mix u Asteriou.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3718 u: 22. Studenoga 2015, 11:02 »
Haymaker
Keep it simple!

mariv.photo