Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Upravo pušim...

Gillette

• *
    Bijeli zubi
  • 30
Odg: Upravo pušim...
« Odgovori #3720 u: 22. Studenoga 2015, 18:56 »
ne mogu da odlim da i ja nešto napišem ovde, iako pušim tek možda desetu lulu u životu :)

Duvan koji pušim je neki "Dobar dan, imate li neki duvan za lulu sa vanilom?"..i ispalo je da je to Stanwell, Denmark

Za sada još uvek početnički pridržavam lulu rukom, jer mi dosta "poigrava" kada je samo zabodem u usta i pridržavam samo zubima. Valjda ću ovladati tom tehnikom..

I to usnik bude malo dublje u ustima, pa osetim kako se dim obavija oko i ispod jezika, a ponekad i udara u nepca, ali je svejedno prijatno..naročito pri prvom paljenju, kasnije već postaje malo ljući

Obično nekoliko puta pripaljujem za jedno puÅ¡enje, i ne dodajem duvan..ali evo danas sam ovaj Å¡to se ugasio malo "sabio " (nemojte me izbaciti sa foruma ! - Å¡rafcigerom  :facepalm: koji mi je bio pri ruci) - i dodao joÅ¡ dva tri prstohvata

Znam, niÅ¡ta specijalno, ali eto..kuckam vam ovo kroz divni plavičasto beli oblak, pa reko da podelim  sa vama :)

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #3721 u: 22. Studenoga 2015, 20:28 »
Hahaha, "Å¡rafcigerom".  :molim: :molim:
Svima treba vremena da otkriju sebe i način pušenja lule... tako da, samo naprijed! Evo uskoro se pridružujem stvaranju oblaka. Ići će neka latakija/oriental; razmišljam o Joschi's-u.

TakoÄ‘er se nadam da ćeÅ¡ vremenom otkriti i sva bogatstva drugih - ajde i aromatika - ali ponajprije nearomatika koji su ono najbolje Å¡to lula može dati.  Uživaj! :61:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3722 u: 22. Studenoga 2015, 23:24 »
Mješavina Capstan Navy Flake, Golden Glow i Sirijske Latakije.
Sporost je vrlina.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #3723 u: 23. Studenoga 2015, 01:21 »
Kendal Balkan Mix...u pocetku puno "sapuna"...poslije se ispravio!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3724 u: 23. Studenoga 2015, 21:09 »
Da se malo pohvalim, sjedim na terasi, 23C, cure spavaju, čaša odličnog lokalnog vina i dimim Peter H curly u Curvyci. nirvana
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #3725 u: 24. Studenoga 2015, 14:54 »
bravo grega, samo uzivaj... mozes malo i za nas...  :61: :61: :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3726 u: 24. Studenoga 2015, 17:33 »
Da se malo pohvalim, sjedim na terasi, 23C, cure spavaju, čaša odličnog lokalnog vina i dimim Peter H curly u Curvyci. nirvana
Di si na Baliju kad su 23 stupnja?
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3727 u: 24. Studenoga 2015, 22:16 »
Na Gran Canariji. I upravo je dio mene sretan da si dobio alergiju na perique, jer dimim tvoj St James Flake. Hvala stari, oooodlican je. kad si to kupio/otvorio?
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3728 u: 24. Studenoga 2015, 22:49 »
Na Gran Canariji. I upravo je dio mene sretan da si dobio alergiju na perique, jer dimim tvoj St James Flake. Hvala stari, oooodlican je. kad si to kupio/otvorio?
Drago mi je da ti se sviđa. Kupljen prošlp ljeto a otvoren ovo ljeto. Ostao mi je u ladici iza tako da mi je ostao nezamjećen.
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #3729 u: 26. Studenoga 2015, 18:24 »
HU Sunset......kakva suptilnost virginije!!!!!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #3730 u: 27. Studenoga 2015, 16:10 »
Ne može biti suptilno dok je čista virginija u igri.
Sporost je vrlina.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #3731 u: 27. Studenoga 2015, 19:51 »
Hahaha, ovaj naÅ¡ Spori je straÅ¡na oporba kad se puÅ¡e ove Virginije.  :68:

Evo ja sam s tobom stari. Pušim Foundation by Musico - Tuarekh. A danas sam dimio i ono blaženstvo iz tvoje proizvodnje. :lula7: :lula7:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #3732 u: 27. Studenoga 2015, 19:52 »

Jaky jesi li ti pušio Haymaker? Tog Sunseta mi je jako malo ostalo pa štedim ko u ratna vremena.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #3733 u: 27. Studenoga 2015, 22:37 »
Nisam jos dimio Haymakera,ali me ceka u niskom startu,evo,gleda me iz ladice!!!!!

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
« Odgovori #3734 u: 28. Studenoga 2015, 00:08 »
Nisam jos dimio Haymakera,ali me ceka u niskom startu,evo,gleda me iz ladice!!!!!

Javit ćeš mi svoj dojam, ali znam da će se i tebi dopasti. Možda ponajbolji među tim Hansovim flakeovima. NIsam ih doduše sve ni probao.