Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pozdrav poštovanom žiteljstvu foruma

Hole

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 41
Odg: Pozdravom poštovanom žiteljstvu foruma
« Odgovori #15 u: 14. Siječnja 2009, 22:06 »
Pozdrav :61:
Hoću piti, radit neću ni u kući ni u poduzeću

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #16 u: 14. Siječnja 2009, 22:27 »
Uf, primjetio sam da previÅ¡e drobim, upozorite me slobodno sljedeći put  :77:
Trudit ću se pisati kraće postove od sad nadalje  :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Pasini

• Samobor
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
« Odgovori #17 u: 14. Siječnja 2009, 23:10 »
Jedino Å¡to SRV ima malo konjske zube... Ono, kad benda žicu, ''isplazi'' zube da dobije bolji tremolo  :90:

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #18 u: 15. Siječnja 2009, 00:00 »
Jedino Å¡to SRV ima malo konjske zube... Ono, kad benda žicu, ''isplazi'' zube da dobije bolji tremolo  :90:
:1:

Ali molim te nemoj niÅ¡ta loÅ¡e o njemu, pokoj mu duÅ¡i  :154:
Takav zvuk nema doslovno nitko, čak nitko mu se nije uspio niti približiti, ajde ovaj Kenny Wayne Shepherd se fura na njega, iako meni to nije to

SRV je legenda  :61:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Pasini

• Samobor
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
Odg: Pozdrav poštovanom žiteljstvu foruma
« Odgovori #19 u: 15. Siječnja 2009, 09:49 »
Ma ne, nisam ništa loše mislio, svaka nota, svaki takt je na mjestu.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #20 u: 15. Siječnja 2009, 19:47 »
Å teta, plaća je tek sl. tjedan  :14:  :145:

Danas sam malo obilazio grad u potrazi za lulama  :61:
Budući da u Frankopanskoj nema onih jeftinih tampera, kupio sam tamper, Å¡ibice i čistače u Teslinoj... U ponedjeljak ili utorak idem po lulu, vjerojatno Peterson  :1:

Jedino ne znam koji duhan da uzmem.. Vidim da svi počinju s Original Choice-om. Da li je to iz nekog posebnog razloga ili? I da li mogu u istoj luli pušiti (nakon upušavanja) aromatizirane i nearomatizirane duhane? Jer sam negdje (čini mi se na Piperson portalu) pročitao da navodno nije dobro mješati...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #21 u: 15. Siječnja 2009, 19:49 »
Možeš pušiti aromatizirane i nearomatizirane u istoj lulu, ali ipak bi bilo bolje da imaš bar po jednu lulu za svaku od navedenih kategorija.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #22 u: 15. Siječnja 2009, 23:04 »
Možeš pušiti aromatizirane i nearomatizirane u istoj lulu, ali ipak bi bilo bolje da imaš bar po jednu lulu za svaku od navedenih kategorija.

Kruno hvala na odgovoru!

Nadam se da će ih biti i viÅ¡e u "arsenalu" s vremenom  :61:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #23 u: 16. Siječnja 2009, 12:37 »
Što kažete na Peterson Killarney 999 kao prvu lulu? Malo mi je skuplja nego što sam prvo mislio dati (670 kn), ali mi je prekrasna, pa bih se možda i protegnuo toliko.. I nije ravna, a vidim da većinom preporučujete ravnu lulu.

Oprostite kaj imam toliko pitanja, samo se ne bih htio zeznuti s kupovinom prve lule.
E da, još jedna stvar, na usniku nema onaj elipsasti otvor, već malu rupicu na gornjoj strani usnika. Da li to čini kakvu razliku? (pretpostavljam da je to P-bit, koliko sam shvatio?)
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #24 u: 16. Siječnja 2009, 12:40 »
Osnovno pravilo je da ako ti se lula sviÄ‘a - kupi. Nemoj se previÅ¡e zamarati s detaljima. Kupi, napuni i zapali.  :61:

Usnik koji spominješ je P-lip. To je sasvim ok stvar, za početak je čak bolji od fishtaila jer malo štedi jezik.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

marko

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 80
« Odgovori #25 u: 16. Siječnja 2009, 14:41 »
...izgleda da se nešto kuha po tom pitanju, jer mi je jedan englez nakon uplaćene lule otkazao i rekao da u zadnje vrijeme ima problema s Petersonom, najavili su mu isporuku za najmanje mjesec dana, moguće nakon korekcije cijena, ali tko zna...

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #26 u: 16. Siječnja 2009, 15:28 »
Izgleda da je onda ovo pravo vrijeme za kupovinu Petersonke!  :61:
No kako god, ja sam u svakom slučaju odlučio i teta Goga mi je danas zapakirala lulu i stavila ispod pulta, u ponedjeljak je plaća i lula je kod mene :61:

E sad to treba dočekat  :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #27 u: 17. Siječnja 2009, 18:09 »
Ipak nisam kupio Killarney 999 u Havani jer sam po preporuci frenda navratio u Tisak Media na Trgu burze i piknuo Peterson Killarney 80s i u Gajevoj (Tocororo - BTW u nekom proÅ¡lom postu sam napisao Teslina, ustvari sam mislio na taj dućan  :1:) Lorenzo neki.

U svakoj sam popuÅ¡io po 1/3 Mac Baren OC-a danas kod prijatelja i ugodno se iznenadio puÅ¡enjem lule, mislim da ću se ostaviti cigareta i preći samo na lule  :1:

Jedva čekam sutra da mogu opet zapalit  :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #28 u: 17. Siječnja 2009, 18:26 »
Ronhill, fuj, najgore cigarete ikad  :12:
Ali moram priznat da ni ne znam točan razlog radi kojeg sam počeo pušit (tj. znam, velike pauze na faksu, kava, kava, kava, svi oko tebe puše, pa daj da probam jednu, pa drugu, pa počneš sam kupovat i na kraju eto...)
Pola godine - godinu sam motao cigarete i već je to jedan drugi svijet. Ali lula je poseban guÅ¡t i definitivno će to odsad biti način na koji ću dalje konzumirati duhan  :61:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #29 u: 17. Siječnja 2009, 18:26 »
Ja sam jedan od onih koji nikada nije pušio cigarete, već samo lulu i ponekad koju finu cigaru. Ne bih zapalio cigaretu - nema šanse.