By
slovenac at 2009-01-17
Ovaj Danski duvan sam sluÄajno kupijo u Mariboru proÅ¡le godine u Novembru mesecu,i sa velikom skepsom sam se teÅ¡io da sam kupio ono pravo!.OtrÄao doma i uz lako cuganje beloga moÅ¡ta(bela Å¡ira od vina) otvorih kesicu sa skrivenim blagom i na moje veliko zaprepašćenje BLAGO me obori s nogu.Mislio sam da sanjam ali duvan taj divan aromatiÄan duvan vanile je pun pogodak,Å¡ta da vam kažem ljudi moji i po zatvaranju kesice prostorija miriÅ¡e joÅ¡ narednih desetak minuta na punu sladkastu aromu vanile,morao sam da napunim lulu i isprobam Äudo nevidjeno

.Nakon par hladnih dimova rekao sam sebi u brk da! da! Jozo to je taj !To je duvan bez koga nikuda neću ići ,Sam duvan je napravljen od Black Cavendish-a Å¡to mu daje Äar jer ja volim crne duvane i od dve vrste svetle Virginia koji mu daju da kreira contrast i balans.Od poÄetka do kraja puÅ¡enja Skandinavik vanile daje mu odseÄan sladak i freÅ¡ ukus vanile, a sama Room nota je stvaro savrÅ¡enstvo ovoga AromatiÄnog Blaga tako da prostorija u kojoj sam puÅ¡io ovaj duvan je intenzivno joÅ¡ par dana mirisala na Vanilu.Ovaj duvan preporuÄujem svima a naroÄito poÄetnicima vemo puÅ¡ljiv pa zato moraju da budu oprezni sa njime da ne preteruju zbog nikotinskog udara!
Ps.Kako Bayro nigde ne ide bez Amphore,Kako Beluga nigde ne ide bez ćelavog doktora ili Navi Fleka.Tako ni ja nigde bez Skandinavik Vanile.Izvinite ako sam negde pogrešio u nabrajanju duvana!

Vaš Hell Hack