Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Dunhill: My Mixture 965

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Dunhill: My Mixture 965
« u: 17. Prosinca 2008, 08:51 »

Fina mješavina cavendisha, sirijske latakie i grčkog ili makedonskog orientala.
Za razliku od dosadašnjih latakia blenodova koje sam pušio ova mješavina je dosta svjetlija.
Lagano se puni i izvrsno gori, nije vlažna kao američke latakie.
Aroma je ista kod otvaranja pikse kao i kod samog pušenja, prilično jaka, "spicy" i "smoky", nije slatkasta kao kod Mortona. Više je britka.
Možda mi nedostaje mrvica punoće. Mislim da je ovaj duhan nije za indoor pušenje, okolina ga baš neće blagonaklono prihvatiti.
U svakom slučaju dobra i kvalitetna mješavina za lijepi završetak dana, možda uz kriglu Guinnessa?

Ocjena: 8/10
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
Odg: Dunhill: My Mixture 965
« Odgovori #1 u: 17. Prosinca 2008, 16:32 »
Još se ponegde može naći...
Srećom iz Beča sam dobio pre mesec dana jednu limenku, pa ako ga neko negde spazi - treba ga uzeti, biće ga sve manje...

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #2 u: 17. Prosinca 2008, 16:41 »
Možda ih joÅ¡ bude neko vreme kod Richa u bulku...  :14:

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #3 u: 17. Prosinca 2008, 21:22 »
Za sad ga u maxiju još ima, ali što je tamo je, neče ga više dobit, barem tako su kazali u Cyanu.

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #4 u: 18. Prosinca 2008, 08:37 »
Javio mi Miha danas da ga ima u deželi! I to 965-ice i Ultra milda...Dečki - pravac sončna strana Alp!

Samo mali ispravak - na Cyanu sam kupio 965-icu i EMP. Ultra milda očigledno nemaju više. Bio sam na Cyanu prvi put, sa firmom smo imali novogodišnje druženje i otišli smo na jedan mali seminar upoznavanja sa cigarama. Kad več tamo, iskoristio sam priliku i prošetao kroz magacin. Nabavio 2 pikse EMP, 2 pikse 965 i par kutija različitih cigarilosa za novogodišnje praznike. Što se tiče slovenskog prostora, od sada nabavljam isključivo tamo - ne zanimaju me više trafike i slično.

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #5 u: 18. Prosinca 2008, 11:36 »
Da, dečki su mi baš objašnjavali, kako su kod nekoliko duvana bili već izbrisani sa liste distributera zbog previsokih troškova sa deklariranjem i premalim kvotama prodaje. Nije im preostalo drugo, nego da isprose proizvođače, da i dalje dostavljaju blago, a Cyan da preuzme troškove deklariranja i slično. Može se reči, da so na taj način neke duvane "obudili od mrtvog" i postavljaju ih i dalje na naš trg.

Svaka čast!

šefica

• Rečica ob Savinji
  • *
    Bijeli zubi
  • 44
« Odgovori #6 u: 26. Prosinca 2008, 23:10 »
S Cyana su mi javili, da je tek stigla zadnja zaliha 965ice. Tako da će bit moguče dobit limenke na firmi.
Tišina...je zvuk sretnog pušača lule.

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #7 u: 28. Veljače 2009, 13:00 »
A bit će i skuplji, ja sam prošli put uzeo limenku kod simpatičnoga Horsta Dreiera i danas ga pušio vani, ljepo na suncu, dok mi se mali igrao u pesku. Vjetrič je odnosio dim, tako da se niko nije bunio na miris. Odlično mi je prijao ali je bio malo prevlažan i stvorio dosta kondenza i posljednja 1/5 duhana bila je mokra, te sam prestao pušiti i istresao taj ostatak. Osušit ću malo tu limenku za sljedeče pušenje.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 09. Rujna 2009, 08:33 »
Jučer zapalio prvu lulu ovog globalno poznatog i priznatog duhana.
Moram reći da me ugodno iznenadio, miris i aroma su stvarno odlični. Čak je i moja bolja polovica rekla da nema preneugodan miris.

Jedno vrijeme mi je jako odgovarao, pušio sam ga u luli od Morte koja je nešto većih dimenzija nego što sam navikao.
Toliko me nikotinski šusnuo da zadnji dio više nisam mogao.

Opći dojam - odlična latakija, jako dobar doživljaj pušaču (okolini baš i ne) ali za mene puno prejak.
Samim time, da bih ga kupio baš i ne bih, ima puno latakijskih duhana koji mi bolje odgovaraju.

Ocjena 7/10
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #9 u: 09. Rujna 2009, 09:17 »
Ja bih baš volio probati ovaj duhan. Može li mi netko donijeti u klub malo, za degustaciju!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 10. Rujna 2009, 09:02 »
Da, tebi bi se mogao svidjeti. Ali će ti možda isto biti prejak. Ajde, baš me zanima.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #11 u: 10. Rujna 2009, 09:26 »
Recept za 965-ticu je dvije trećine žabe i trećina Chipman Hilla. Garantiram da nećeÅ¡ osjetiti razliku u odnosu na originalnu 965-ticu.  :64:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 10. Rujna 2009, 09:31 »
Baraba  :79:

:68:
Keep it simple!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #13 u: 24. Siječnja 2010, 15:35 »
Preksinoc sam popusio poslednju lulu 965-ice  u calabashu. Um kakav uzitak... Nazalost vise ga nemam.  :3: