By
slovenac at 2009-01-18
Ovo je još jedan od lepih aromatika koji je proizveden u Danskoj ali po Švedskoj recepturi,sam duvan je mix dvaju duvana:Tamnog Kentucky-a i Burley-a Duvana.
Pošto sam i ovaj duvan kupio u Mariboru,mogu vam reći da prilikom otvaranja kesice istoga duvana nisam baš bio u nekom jakom ubedjenju da će me duvan nešto posebno privući ali sam se prevario.
PoÅ¡to sam napunijo lulu i zakurijo ju je ,stadoh pogledavati lulu i pitati sebe Å¡ta ja to uopÅ¡te puÅ¡im,elem moj utisak je izgleda ovako:Duvan je veoma blag i nema oÅ¡trinu u ustima,ukus mu je intenzivan sladkast ne sladak, dim mu je hladan i pun,ali room aroma je ono Å¡to ga svrstava u moje exelent favorite pun mirisna nota TreÅ¡nje koja je toliko nežna za okolinu i Å¡iri Fresh atmosferu u samoj prostoriji.OpÅ¡ti utisak je da je duvan za svaki dan toplo ga preporuÄujem PoÄetnicima i pasivnim puÅ¡aÄima lule nemaju bojazni da će ih ikada ovaj duvan opeći po jeziku, a da će uz njega uz topao zeleni Äaj naptraviti dojam da su već u proleću e to već prepuÅ¡tam vama u ovoj zimskoj idili.
Vaš Hell Hack