Kakav je Three Nuns (ako ti se da napiši recenziju)? Na Tobaccoreviewsu su mu dodijelili medalju Hall of Fame.
nisam nikad pisao review duhana

ali probat cu...

Duhan je formiran u male kružne oblike, poput novÄića. Ja osobno sam primjetio da mi najviÅ¡e odgovara ako jedan taj komad smrvim i stavim na dno lule, a onda na njega slažem komade duhana kako kad na stolu stavljate novÄiće jedan na drugi. Tada mi je bio najbolji okus i miris duhana, ravnomjerno i polako je gorio. I da, uvijek sam ga pakirao u srednje velike lule, nikad u velike a vjerujem da je to povezano s naÄinom na koji sam punio lulu.
Moram priznati da mi nije bio najdraži duhan, iako je stvarno odliÄan, a juÄer sam baÅ¡ zapalio zadnje mrvice iz kutije koju sam otvorio pred dosta vremena.
Duhan je srednje jak (prema lagan naginje) i bez problema ga se može i dulje vrijeme puÅ¡iti. Moj je prije otvaranja odstajao nekih dvije godine a miris i okus koji sam kod njega osjetio je dosta ljeÅ¡njakast, jako sladak, ali karamelno sladak. S obzirom da sam ljubitelj Virginija, meni je jako odgovarao taj dio tog duhana, koji dosta doÄ‘e do izražaja u prvom dijelu puÅ¡enja. Miris u prostoriji i nije neki fantastican, a to vidim po svojoj dragoj koja za njega nikad nije rekla da dobro miriÅ¡i, Å¡to za neke sliÄne duhane Äesto kaže.

Eto, ne znam jel ovo sve ima smisla, za prvi put