Gle, Å¡to se tiÄe ukusa, pa tako i ukusa o filmovima, bolje je ne diskutirati!
Ali, Å¡to se tiÄe War of the worlds, moram se s Dombom složiti!!! Iako, nisam htio niÅ¡ta napisati, ali filmovi tipa Walter brani Sarajevo... me jednostavno užasavaju, ma kakvo da je to remek-djelo glume, režije iliti ne znam Äega sve ne!

Kao što kažem, to je moje subjektivno mišljenje i nitko mi ga neće promijeniti.
Meni je 2012 solidan, Äak preporuÄljiv film za pogledati, za "brain relaxing" je idealan, a to je ponekad ono Å¡to nam treba!
Neznam, možda sam ja kinofil, ali mi je totalno drugi feeling pogledati neki film u kinu, a ne doma u "mahovina" kvaliteti!
Jednostavno atmosfera uÄini svoje!
A Äuj, s druge strane, možda imam Äudan ukus po pojmu filmova, ali takav sam, i to neće nitko promijeniti!:20:
Takve bureke ne mogu izvući ni najbolji efekti ikad, ni savršena gluma, ma NIŠTA!
Ono dok se s limuzinom vozi po cesti, a cm iza njega zemlja propada, isto dok se vozi po onoj zgradi koja se ruÅ¡i, da ne priÄam o onom polijetanju aviona?!?!?!?!
Ma takvo sranje od filma još u životu nisam gledao!!!
Dobro, uostalom, ako gledaÅ¡ na nekakvu realnost, onda nemamo o Äemu razgovarati-pa 99% filmova su nerealni!
A da uopće ne priÄam o nebulozama koje se prosipaju u filmu... Maye nikad nisu predvidjele niÅ¡ta sliÄno, a ono "poravnanje planeta" BUUUULSHIIIIT 
Dobro Robi, ovdje se radi o oÄitom triku kako zastraÅ¡iti neuke Amere, da ostanu PAF nakon gledanja filma!
Mene takve stvari uopće ne smetaju, dapaÄe, nigdje se niti ne spominje da je film snimljen prema istinitom predloÅ¡ku!