Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

imnik

Oblak dima
  • 1.586
Odg: Filmovi...
« Odgovori #120 u: 24. Studenoga 2009, 23:05 »
Da li me oči varaju ili je ovo calabasch iz Strambachove radionice? Nešto me na njega podseća

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #121 u: 24. Studenoga 2009, 23:07 »
Je, mislim da je.
Keep it simple!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #122 u: 24. Studenoga 2009, 23:09 »
A i odgovaralo bi nekako jer je u ono vreme to bila nemcima domaća proozvodnja. Šteta što nisu uzeli neku stariju lulu dobrano pušenu, a ne novu.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #123 u: 25. Studenoga 2009, 00:03 »
Calabash je definitivno Strambachov!!! Da, onaj lik koji glumi SS-ovca je IZVANREDAN!!! Kakva gluma!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #124 u: 25. Studenoga 2009, 08:15 »
Onaj dio dok trpa u sebe onu štrudlu... sjajno!
I Brad mi je odličan, kad glumi talijana  :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #125 u: 25. Studenoga 2009, 08:31 »
I Brad mi je odličan, kad glumi talijana  :68:
A tek kad mora stoput ponoviti onom SS-ovcu kak' se zove (talijansko ime), a to izgovara sa tipičnim južnjačkim američkim naglaskom...  :68:
-Confucius

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #126 u: 25. Studenoga 2009, 23:44 »
nakanio sam se posle 100godina da odgledam "unforgiven". odusevio me cika Klint (kao i bezbroj puta dosada)!! Poslednji kaubojac!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #127 u: 02. Prosinca 2009, 08:34 »
Das ist Valter!!

Ajme, kakav film, ne mogu vjerovati da sam ga jučer gledao po prvi puta (Valter brani Sarajevo)!
Kakva skupa produkcija, preokreti u filmu, ratne scene.. mrak mrak mrak

True story about a man who tried to stop Nazi soldiers in World War II.

Uživao sam svaku sekundu, uz Plumcake :1:

Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #128 u: 02. Prosinca 2009, 09:58 »
Najlosiji film kojeg sam IKAD gledao - 2012! Sva sreca da nisam bacio lovu na kino ulaznicu...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #129 u: 02. Prosinca 2009, 10:13 »
Najlosiji film kojeg sam IKAD gledao - 2012! Sva sreca da nisam bacio lovu na kino ulaznicu...

Eto vidiÅ¡, sa ovom tvrdnjom se definitivno ne bih složio. Vjerojatno ti i je loÅ¡ jer ga nisi u kinu gledao, a meni je očito iz tog razloga dobar!  :1:
Mislim, radnja-već viđena, gluma-loša (najgora uloga John Cusacka ikad), ali opet-ja volim filmove katastrofe, i ovdje se jako puno love "utuklo" na specijalne efekte, koji su vadiona ovom filmu!!!
Ali, većina filmova koji su bili kino-hitovi, a gledao sam ih u CAM kvaliteti snimke, bili su mi katastrofa, što samo potkrijepljuje moju tezu da se takvi hitovi trebaju gledati u kinu!!!
PS-uostalom, na takvu tematiku niti nisu mogli neÅ¡to bolje napraviti. Å to si ti očekivao da ćeÅ¡ gledati Titanic?  :13:
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #130 u: 02. Prosinca 2009, 23:02 »
???!?!??!!

Nemoj se uvrijediti, ali ako je to tebi dobar film, ukus ti je prilično diskutabilan :1:
Takve bureke ne mogu izvući ni najbolji efekti ikad, ni savršena gluma, ma NIŠTA!
Ono dok se s limuzinom vozi po cesti, a cm iza njega zemlja propada, isto dok se vozi po onoj zgradi koja se ruši, da ne pričam o onom polijetanju aviona?!?!?!?!
Ma takvo sranje od filma još u životu nisam gledao!!!

Recimo, War of the Worlds je solidan (iako je kraj sje* cijeli film), isto kao i The Day Earth Stood Still (to bi bili filmovi istog žanra), ali ovo je takvo smeće da ja to ne mogu dovoljno naglasiti :1:
Gledao ga na mobitelu, crnobijelom TVu ili 100 metarskom OLED ekranu :1:

LOTR - Prstenova družina sam gledao u CAM kvaliteti i bio mi je jednako dobar kao i kad sam ga u kinu gledao! Loš film ne možeš poboljšati kvalitetom slike, tona, skupim glumcima, marketingom itd! Iliti od govna nemreš napravit pitu...

A da uopće ne pričam o nebulozama koje se prosipaju u filmu... Maye nikad nisu predvidjele ništa slično, a ono "poravnanje planeta" BUUUULSHIIIIT :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #131 u: 02. Prosinca 2009, 23:24 »
"Loš film ne možeš poboljšati kvalitetom slike, tona, skupim glumcima, marketingom itd! Iliti od govna nemreš napravit pitu..."

falim te boze da neko kaze nesto pametno...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #132 u: 03. Prosinca 2009, 07:42 »
???!?!??!!

Recimo, War of the Worlds je solidan (iako je kraj sje* cijeli film), ....

Ako ovo izjaviš, nemoj se ljutiti, ali ukus ti je prilično diskutabilan :1:

Pa kraj i jest ono Å¡to nosi cijeli taj film, poanta i jest u tom kraju! Hjoooj, ospice su mi iskočile sad!!!  :13:

Pogledaj ovo http://www.movieremakes.somee.com/film_detail.asp?id=96  , tu sam se već izjasnio davnih dana o tom filmu i ovo http://www.movieremakes.somee.com/film_detail.asp?id=97

Inače, ne znam jel znate ali dvije trećine svih filmova su remakeovi, a ovo je sajt koji se bavi upravo i samo remakeovima. Zanimljivo je pogledati što je sve već snimljeno davnih dana.

Nemoj mi u kraj War of the Worldsa dirati, na to sam osjetljif  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #133 u: 03. Prosinca 2009, 07:55 »
Gle, što se tiče ukusa, pa tako i ukusa o filmovima, bolje je ne diskutirati!
Ali, Å¡to se tiče War of the worlds, moram se s Dombom složiti!!! Iako, nisam htio niÅ¡ta napisati, ali filmovi tipa Walter brani Sarajevo... me jednostavno užasavaju, ma kakvo da je to remek-djelo glume, režije iliti ne znam čega sve ne!  :38:
Kao što kažem, to je moje subjektivno mišljenje i nitko mi ga neće promijeniti.
Meni je 2012 solidan, čak preporučljiv film za pogledati, za "brain relaxing" je idealan, a to je ponekad ono što nam treba!
Neznam, možda sam ja kinofil, ali mi je totalno drugi feeling pogledati neki film u kinu, a ne doma u "mahovina" kvaliteti!
Jednostavno atmosfera učini svoje!
A čuj, s druge strane, možda imam čudan ukus po pojmu filmova, ali takav sam, i to neće nitko promijeniti!:20:
Takve bureke ne mogu izvući ni najbolji efekti ikad, ni savršena gluma, ma NIŠTA!
Ono dok se s limuzinom vozi po cesti, a cm iza njega zemlja propada, isto dok se vozi po onoj zgradi koja se ruši, da ne pričam o onom polijetanju aviona?!?!?!?!
Ma takvo sranje od filma još u životu nisam gledao!!!
Dobro, uostalom, ako gledaš na nekakvu realnost, onda nemamo o čemu razgovarati-pa 99% filmova su nerealni!
A da uopće ne pričam o nebulozama koje se prosipaju u filmu... Maye nikad nisu predvidjele ništa slično, a ono "poravnanje planeta" BUUUULSHIIIIT :1:
Dobro Robi, ovdje se radi o očitom triku kako zastrašiti neuke Amere, da ostanu PAF nakon gledanja filma!
Mene takve stvari uopće ne smetaju, dapače, nigdje se niti ne spominje da je film snimljen prema istinitom predlošku!
« Zadnja izmjena: 03. Prosinca 2009, 08:05 od kovaxx »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #134 u: 03. Prosinca 2009, 08:01 »
Meni je također kino u svakoj mogućoj prilici. Ipak je to pravi doživljaj filma, ma šta god imao doma od tehnike.
Keep it simple!