Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Filmovi...
« Odgovori #225 u: 09. Siječnja 2011, 21:30 »
Pogledao Despicable me i meni je isto odličan. U zadnje vrijeme su naši počeli radit odlične sinkronizacije za crtiće. Ovaj je na Slovenskom dosta bolji nego u originalu.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #226 u: 10. Siječnja 2011, 08:11 »
The Town, odličan film!

http://www.youtube.com/watch?v=bWxEKnf3Krk
Ufff, meni nikako nije "legao". Nekako ne mogu Ben Affleck-a "prožvakati", preumjetan je nekako.....
Iznenadio sam se na američku obradu francuskog legendarnog filma naziva "Dinner for schmucks". Solidna komedija, a očekivao sam ništa, jer je francuski original " Le Diner de Cons" fantastičan film!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #227 u: 10. Siječnja 2011, 09:36 »
The Town, odličan film!

http://www.youtube.com/watch?v=bWxEKnf3Krk

Evo, pogledao jučer navečer i baš sam guštao. Odlično mi je sjeo film. Dobra priča koja cijelo vrijeme drži jednu konstantnu laganu napetost, a i čini mi se kako je Ben Affleck sve bolji i bolji i kako se konačno odmaknuo od onih nekih ljubiča sa početka karijere. Doduše, i tu je pridodana ljubavna priča... Ben ni meni nije baš favorite glumac, ali mi je u ovom filmu bio ok. S obzirom da je ovo napisao, režirao i odglumio, rekao bih - jako dobro!
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #228 u: 10. Siječnja 2011, 10:18 »
Ne znam, možda sam ja samo postao prezahtjevan...
Priča katastrofa-prožvakana već 100 puta, čak i ja koji nisam pogledao baÅ¡ neÅ¡to previÅ¡e filmova (Å¡atro) mogu nabrojati 5 filmova sa istom/sličnom tematikom.... A tko zna, možda jednostavno nisam bio raspoložen u trenutku gledanja za takav film... Kad smo kod pljački, neloÅ¡e za pogledati (meni bolje od The Town-a) je Takers. Nekako mi je bolje "sjeo". A možda je i razlog tome Zoe Saldana   :13:
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #229 u: 10. Siječnja 2011, 13:38 »
Hehe baÅ¡ sam se smijao danas, kako različit ukus imamo Kova i ja. Za neke filmove se potpuno slažemo a na neke imamo TOTALNO drugačiji pogled. Tako da ak jedan drugome neÅ¡to preporučujemo je uvijek "like a Box of Chocolates... You Never Know What You're Gonna Get!"  :1:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #230 u: 10. Siječnja 2011, 13:46 »
Da, da, ali u tome i jest zanimljivost :1:

Kako bi bilo kad bi se svima sviÄ‘alo sve isto, ili ne sviÄ‘alo... Bezlično i bez potrebe za diskusijom.  :61:

Ali sam skužio da Kova i ja u barem 90% slučajeva imamo isti ukus, što se filmova tiče. Sve što mi je dosad preporučio je bilo odlično, tj velika večina toga.
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #231 u: 10. Siječnja 2011, 13:53 »
Hehehehe, pa gdje bi stigli kad bi imali isti ukus......
Ja samo ZNAM da mi film u kojem glumi Ben Affleck ne može biti dobar!  :64:
Å toviÅ¡e, od sada preskačem svaki film u kojem on glumi!!!!  :13:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #232 u: 10. Siječnja 2011, 13:56 »
Tako je meni s Nicholasom Cageom :68:

Možda mi je jedan ili dva filma, u kojima je glumio, bio dobar...

Svatko ima nekog svog "favorita" :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #233 u: 10. Siječnja 2011, 14:01 »
Da, Cage mi je prije bio dobar, a sada glumi u nekakvim Disneyevim filmićima!  :13:
....za "Face off" ne možeÅ¡ reći da ne valja?  :1:
Ja imam viÅ¡e favorita  :1:
Steven Seagal, Keanu Reeves, Tom Cruise, Jon voight (otuda vjerovatno ne volim Angelinu  :64: ), Kevin Costner, i ofkors Ben Affleck!
I da, onaj mali mi je turbo iritantan-Rob Schneider (pojavljuje se epizodno u svakoj komediji u kojoj glavnu ulogu ima Adam Sandler)!
« Zadnja izmjena: 10. Siječnja 2011, 14:07 od Kova »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #234 u: 10. Siječnja 2011, 14:02 »
Nisam to gledao, ali mi je Lord of War odličan
Keep it simple!

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #235 u: 10. Siječnja 2011, 20:19 »
Hehehehe, pa gdje bi stigli kad bi imali isti ukus......
Ja samo ZNAM da mi film u kojem glumi Ben Affleck ne može biti dobar!  :64:
Å toviÅ¡e, od sada preskačem svaki film u kojem on glumi!!!!  :13:

Meuh?!?! A Dogma? To je bar legendaran film.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #236 u: 10. Siječnja 2011, 22:40 »
Zem, dal si ti gledao The Town?

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #237 u: 10. Siječnja 2011, 23:41 »
Nisam (jos). Vidio sam trailer kad smo bili u kinu i par frendova ga je preporucilo. Kao jedan od onih "nevjerojatan obrat" filmova, ak se dobro sjecam. Ben Affleck mi zapravo nikad nije nekaj previse upadao u oci. U Good Will Huntingu je bio ok, al opet, mogao je biti bilo tko umjesto njega i film bi i dalje bio isti. Od svih filmova gdje sam ga gledao, jedino mi je u Dogmi bio iznad prosjeka. Iako je to vjerojatno zbog price, ne zbog njega...

Zadnje kaj smo gledali je bio Despicable Me, prema preporukama iznad. Jako simpa crtic, fora ga je bilo pogledati.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #238 u: 11. Siječnja 2011, 08:48 »
Da, Dogma je jedan od njegovih rijetko dobrih filmova. Niti "Changing lanes" nije bio loÅ¡, ali smatram da je to zasluga Samuel L. Jacksona, a ne Ben Afflecka  :64:  Da se ne bi netko slučajno uvrijedio, nemam ja nekakvo posebno miÅ¡ljenje, niti je poatna ovoga da pljujem nečiji ukus. To je čisto moje subjektivno miÅ¡ljenje. Nisam filmski kritičar!  :1:
Ma meni su i neki filmovi od Tom Cruise-a super, iako ga kao glumca ne cijenim previše (Minority report, War of the worlds).
Po preporuci dragog mi prijatelja Dottera, sinoć sam pogledao ODLIČAN francuski film "Un prophète"! Svakako preporuka za pogledati, posebno za ljubitelje zatvorske tematike! Svaka čast Domba-pogodio si me ovaj put!
« Zadnja izmjena: 11. Siječnja 2011, 08:49 od Kova »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #239 u: 11. Siječnja 2011, 08:51 »
Jeeeee, drago mi je da ti se sviđa! Prorok mi je jedan od ponajboljih filmova koje sam prošle godine pogledao. Mrak, mrak!! Ljubitelji mafijaške/zatvorske tematike - ovo je MUST SEE!!!
Keep it simple!