Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
Odg: Filmovi...
« Odgovori #240 u: 11. Siječnja 2011, 08:59 »
"Un prophète" sam apsolvirao i legao mi je kao melem na ranu :13:.Od preko-barske cinematografije je zanimljiv bio 'The man who stare at goates"Jeff Bridges,Cloony ,Damon.
"keep it simple until it gets complicated"

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #241 u: 11. Siječnja 2011, 09:03 »
Meni su isto "Muškarci koji bulje u koze" fino sjeli, odlična glumačka ekipa, korektna priča, baš onako ok film.
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #242 u: 11. Siječnja 2011, 09:21 »
Eeee da, pogledao sam Burried sa Ryan Raynoldsom. Odličan film! Svakako preporuka za pogledati!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #243 u: 12. Siječnja 2011, 19:25 »
Men who stare at goats?  :38:  Uf, taj mi je bio teza katastrofa, jedva sam cekao da zavrsi.

Ali ovaj Un prophete, na engleskom A prophet (ne mijesati s The prophet koji ima 4.4 na imdb-u, rotfllll :-)))) se cini jako ok. Stavljam ga na to do listu.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #244 u: 13. Siječnja 2011, 08:29 »
Men who stare at goats?  :38:  Uf, taj mi je bio teza katastrofa, jedva sam cekao da zavrsi.
Stari, mi izgleda imamo jako sličan ukus vezano uz filmove!  :134:
BaÅ¡ sam nakon te rasprave o filmovima rekao Dotteru da nisam mogao pogledati "Men who stare at goats", koliko mi je bio nezanimljiv i dosadan film!  :1:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #245 u: 17. Siječnja 2011, 08:24 »
Pogledao Burried jučer, super film. Jako dobra ideja i realizacija, vrijedi pogledati!
Keep it simple!

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #246 u: 17. Siječnja 2011, 19:22 »
Pogledao za vikend Un Prophete. Jako dobar film. Znao sam da kombinacija zatvor + mafija / organizirani kriminal + neamericki film mora ispasti dobro.

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #247 u: 17. Siječnja 2011, 20:35 »
Stari, mi izgleda imamo jako sličan ukus vezano uz filmove!  :134:
BaÅ¡ sam nakon te rasprave o filmovima rekao Dotteru da nisam mogao pogledati "Men who stare at goats", koliko mi je bio nezanimljiv i dosadan film!  :1:

Tocno to! Al najzalosnije kaj je od samog pocetka ful obecavao! Pocetak mi je predobar, cijela ideja sve super, sve 5, kad ono nakon prvih 15ak minuta sve ode kroz prozor. Stvarno steta.

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #248 u: 23. Siječnja 2011, 17:12 »
Gledao sam jučer Centuriona. Dobar filmčič, nekako u stilu filma Gladiator ili Braveheart ali sa užim dešavanjem, pomalo partizanskim :-)) Grupa Rimljana beži od jedne Piktovske(preci Škota) ludače koja hoće da kolje... Lepa priroda, ima akcije, baš fino.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #249 u: 23. Siječnja 2011, 23:58 »
Centurion je super, prilično krvav a sve scene borbi i ranjavanja su totalno realistične, film podsjeća na dijelove Gladiatora po atmosferi. Dominiraju siva boja pozadine i tu i tamo crveni akcenti, film ima dinamičan tempo i nije dosadan ni u jednom trenu.
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #250 u: 24. Siječnja 2011, 08:08 »
Dominiraju siva boja pozadine i tu i tamo crveni akcenti...

nešto kao u "300"? Tamo mi je to super izvedeno. Cijeli film u nekoj bolesnoj sephiji a samo krv naglašena :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #251 u: 24. Siječnja 2011, 13:14 »
...nije baš kao 300!
Centurion je jako interesantan film za pogledati, preporuke za pogledati, iako meni osobno 300 za 3 koplja ispred...
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #252 u: 24. Siječnja 2011, 13:27 »
Da, 300 je odličan film, jedno 3-4x sam ga pogledao. Mrak!!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #253 u: 25. Siječnja 2011, 07:56 »
Jučer sam baÅ¡ guÅ¡tao uz odličnu svevremensku seriju Gruntovčani. Predobro!! kakvi likovi, zgode i priče, lokacije... ma milina!! Mislim da će se uz tu seriju joÅ¡ generacije i generacije opuÅ¡tati i uživati  :36:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #254 u: 25. Siječnja 2011, 08:01 »
Sutra je na TV-u (HTV 1) u 20:10 prava filmska poslastica! Na programu je najpopularniji češki film - Selo moje malo, koji je bio nominiran za Oscara.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.