Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Filmovi...
« Odgovori #285 u: 14. Ožujka 2011, 11:33 »
...pogledao, ali me nije tako oduÅ¡evio kao tebe! Ja bih se priklonio onoj ocjeni sam imdb.com  (6.6/10). Mislim, efekti su krasni, film je tužnjikav....
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #286 u: 14. Ožujka 2011, 20:52 »
The Lovely Bones... nije me se bas dojmio. Nekak mi se cini da puno toga u filmu fali, a u knjizi je objasnjeno. Iako nisam citao knjigu, nemrem si pomoci da je tako.

Nego, pogledali prosli tjedan The King's Speech. Jako dobar film. Jos bolji je bio jer smo otisli u Tuschinski, predobro kako ugodjaj kina ispada kao da je iz filma izasao http://tippinthescales.wordpress.com/2007/04/27/tuschinski-theater/

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #287 u: 14. Ožujka 2011, 21:19 »
Meni je isto bio dobar film. A ovaj kino je savrÅ¡en za takve filmove!!  :38:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #288 u: 28. Ožujka 2011, 10:29 »
ProÅ¡li tjedan sam pogledao "The Rite", iliti "Obred", kako su ga kod nas preveli. Ljubiteljima žanra (Horror/Nadnaravni triler) toplo preporučam gledanje ovog filma!! Ja sam osobno ljubitelj filmologije Anthony Hopkinsa, i miÅ¡ljenja sam da film u kojem on glumi teÅ¡ko može biti loÅ¡-eventualno prosječan!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #289 u: 06. Travnja 2011, 09:13 »
Neki dan sam pogledao Diarios de motocicleta. Teško je opisati ovo remekdjelo od filma! Film govori o "odrastanju" Ernesta Rafaela Guevare. Odnosno o njegovom putovanju s prijateljem po zemljama južne Amerike. Ovo je istinita biografska priča. U filmu nema Castra i borbe u revoluciji. Film se prije svega bazira na putovanju dvojice prijatelja, njihovom sazrijevanju i onome što su u budućnosti postali.

ZA SVAKU PREPORUKU! Moja ocjena 10+/10!

http://www.imdb.com/title/tt0318462/
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #290 u: 06. Travnja 2011, 11:13 »
Ajde super za preporuke, moram se malo opet gledalački aktivirati  :61:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #291 u: 06. Travnja 2011, 11:27 »
Ja sam već počeo razmiÅ¡ljati o nekom starom motociklu i laganom putovanju po južnoj Americi.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #292 u: 06. Travnja 2011, 11:29 »
Nisam vidio film, ali sam citao njegove zapise o tom putovanju. Eto, sad si me zaintrigirao... :1:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #293 u: 06. Travnja 2011, 11:45 »
Ja sam ovom filmu veoma privrzen,lepo su ga opisali. :61:
"keep it simple until it gets complicated"

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #294 u: 06. Travnja 2011, 20:14 »
Film je odlican.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #295 u: 06. Travnja 2011, 21:14 »
^slazem se. putesestvije sa prastarim nortonom iz 38. (ako me secanje ne vara zvali su ga la poderosa) po juznoj americi koje ce apsolventa medicine peretvoriti u najpoznatijeg pobunjenika XX veka. ono sto me odusevilo je tehnika snimanja, ne znam da objasnim, ali obratite paznju, ko da nije igrani film vec povezan nemontiran materijal :36:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #296 u: 06. Travnja 2011, 23:55 »
Da tehnika snimanja je turbo čudna i daje fantastične rezultate!

Nego upravo sam završio s još jednim fantastičnim filmom.

Film naziva The Way Back, radnja opisuje bijeg nekolicine iz sibirskog gulaga u vrijeme Drugog svjetskog rata i njihov put do Indije. Putovanje od cca. 6000 km - PJEŠICE uz sve nedaće koje su ih snašle na tom putu. Svi koji vole ovakvu tematiku zasigurno će se oduševiti ovim filmom!
Moja ocjena 9,5/10

http://www.imdb.com/title/tt1023114/

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #297 u: 07. Travnja 2011, 00:33 »
znam za ovaj film, gledao sam ga zimus. malo preterivanja, ali u principu je istinit dogadjaj. nije los.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #298 u: 07. Travnja 2011, 07:41 »
UUU, da, i na Way Back se već neko vrijeme brusim pogledati ga.  :36:
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #299 u: 10. Travnja 2011, 14:58 »
Sinoc pogledao rumunjski "Cetiri mjeseca, tri tjedna i dva dana..."Pa ne znam, dobio je "Zlatnu palmu" mislim
prije dvije godine. Ili nema boljih filmova, a kako se nagrada mora nekom dodijeliti, pa izabrali njega kao najbolji...
U biti glumci odlicni, kamera isto tako, ali mi je prica tanka. A zna se ako nema dobre price, sve uzalud...
Prica: u studenskom domu jedna od dvije cimerice je trudna (koliko, vidi naslov filma), druga joj sredjuje abortus.
Stvar je ilegalna u Rumunjskoj u doba Causeca...pretpostavljam za tako kasnu trudnocu... Uglvanom, mozda
tu nagradu kao i neke druge, ne bi trebalo dodijeliti ako je nitko ne zasluzuje. Mozda nema puno veze s ovim,
ali mi je palo na pamet da je u Madjarskoj u doba socijalizma imala slobodan dan. Ponedjeljak. :61: