Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Filmovi...
« Odgovori #300 u: 10. Travnja 2011, 15:33 »
Gledao sam ga pred koju godinu i koliko mi se čini da je bio ok. onako, za pogledat, ništa puno više od toga.
A da te filmske nagrade nemaju puno smisla, to je istina. Na primjer prošlogodišnji Oscar - Hurt Locker, koji je meni srednje (prema niže) prosječan film. A bilo je i još brdo takvih nesuvislih "momenata" u svijetu fimskih nagrada.
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #301 u: 10. Travnja 2011, 15:47 »
Necemo nobelovske "mirovinske" nagrade ni spominjati... :64:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #302 u: 10. Travnja 2011, 18:21 »
Nobel je tek posebna prica.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #303 u: 10. Travnja 2011, 18:55 »
Eh, tek sad vidjeh da nisam napisao tko ili sto je imalo slobodan dan u Madjarskoj u to doba.TV je imala slobodan dan. Znaci nista "Gustav" ponedjeljkom!

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #304 u: 10. Travnja 2011, 21:17 »
Hurt Locker mi je jedno od vecih razocaranja u zadnjih par godina. Americki fakin kauboj ide u rat i vupti-du, udara guzice... Ma daj molim te, od dubine ni d, prica originalna kolko i Avatar. Ocaj. 0 / 10 bodova

Nego, recite ljudi, jel gledao netko Tropa de Elite (Elite Squad, na engleskom)? Brazilski film o korumpiranoj policiji, dilerima i specijalnoj policiji, BOPE. Fenomenalan film, preporuka svakako. Pitam zato jer mi u petak dolazi ekipa, da pogledamo nastavak.

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #305 u: 10. Travnja 2011, 21:21 »
Americki fakin kauboj ide u rat i vupti-du, udara guzice...

:68:  :68:  :68:

I ja sam se razočarao, ali Green Zone sa Matt Damon-om mi je bio dobar. Isto se radi o Amerima u Iraku.

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #306 u: 11. Travnja 2011, 19:20 »
Ma gle, nije da ne volim ratnu tematiku dapace, Full Metal Jacket mi je u top 10, ali Hurt Locker je smece kakvo se rijetko vidja. Green Zone, kazes? OK, da vidimo...

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #307 u: 17. Travnja 2011, 23:29 »
Nakon sto godina bili supruga i i ja u kinu...Lijepo smo se zabavili s novim filmom Nannija Morettija "Habemus
Papam"...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #308 u: 18. Travnja 2011, 07:37 »
ProÅ¡li tjedan sam pogledao "The Rite", iliti "Obred", kako su ga kod nas preveli. Ljubiteljima žanra (Horror/Nadnaravni triler) toplo preporučam gledanje ovog filma!! Ja sam osobno ljubitelj filmologije Anthony Hopkinsa, i miÅ¡ljenja sam da film u kojem on glumi teÅ¡ko može biti loÅ¡-eventualno prosječan!  :1:

Evo sinoć sam pogledao ovaj film. Pa tak tak, nije me se baš nešto dojmio. Pošto sam kao i Kova veliki ljubitelj filmologije Anthony Hopkinsa, očekivao sam izgleda previše. Film nije loš, ali nije mi blizu nekim remekdjelima u kojima je Hopkins glumio.
« Zadnja izmjena: 18. Travnja 2011, 09:23 od McKurilj »
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #309 u: 26. Travnja 2011, 08:29 »
Evo, ista stvar kao i kod mene. Jučer sam pogledao The Rite i onako, ostao blago razočaran. Nekako sam očekivao puuuuno više, a ispao je polumlačni horor koji svom bratu po priči (Egzorcistu) nije ni do koljena. Budući da je napravljen po istinitom događaju, to mu jedino daje neku ozbiljniju težinu, a gledaoca natjera da se malo zamisli.
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #310 u: 26. Travnja 2011, 11:42 »
Pogledao zadnji brace Cohen, ovdje ga preveli "Il Grinta". Cini mi se da su se u zadnje vrijeme malo izgubili.
Glavni lik, glumi ga Jeff Bridges, ostarjeli je jednooki serif koji se da u potragu za opasnim kriminalcem, a unajmljuje
ga jedna djevojcica kojoj je ovaj kriminalac ubio oca. Zapravo, je glavni lik ova curica, a ne serif...sve u svemu...
moze se pogledati, ali da se bas ni jednom nece zazijevati, nisam siguran... :61:

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #311 u: 29. Travnja 2011, 18:46 »
Pogledao "Sonatine" Takeshi Kitana iz 93'. Svakako za pogledati...

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #312 u: 07. Svibnja 2011, 21:27 »
posle pog te pita koliko vremena ponovo gledao "pad rimskog carstva". i samo se pitam koliko je hiljada statista bilo... :36:

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #313 u: 07. Svibnja 2011, 23:30 »
Pogledao englesku komediju "Funeral Party"...zabavno... :1:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #314 u: 05. Lipnja 2011, 13:22 »
Dal je tko vidio Balaševićev Kao rani mraz? Ja obožavam njegovu muziku pa moram ić obavezno to pogledat.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain