Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Filmovi...
« Odgovori #315 u: 16. Lipnja 2011, 08:24 »
Sinoć sam prigodno (pomračina) pogledao film Apollo 13 (po istinitoj priči) o "neuspjeloj" akciji spuštanja na Mjesec. Sasvim ok film. :-)

http://www.imdb.com/title/tt0112384/
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #316 u: 16. Lipnja 2011, 12:26 »
Davno sam ga gledao i meni je bio sasvim ok.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #317 u: 16. Lipnja 2011, 13:11 »
Preksinoć pogledao Hangover 2. Možda sam malo previše pristran, jer sam prvi dio pogledao jedno 5-6 puta, ali i nastavak mi je bio jednako zanimljiv i "inovativan" što se fora tiče! Malo je možda gluma pojedinih glumaca "usiljena", ali po meni vrhunska komedija, i definitivno preporučam pogledati svima kome je i prvi dio bio dobar.
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #318 u: 17. Lipnja 2011, 10:02 »
da čuo sam da je odličan, ja se spremam ovih dana zaletit pogledat :134: što se prvog dijela tiče isto sam ga pogledao više od nekoliko puta.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #319 u: 07. Srpnja 2011, 17:46 »
Upravo odgledao "Lourdes" austrijske reziserke Jessice Hausner...film je po pozitivnim kritikama jednako
odusevio vjernike i ateiste...osobno toplo+tuzno...za pogledati...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #320 u: 07. Srpnja 2011, 21:26 »
Ja sam danas pogledao Mr. Nobody, zgodna kombinacija SF-a i drame. Nije vrhunsko remekdjelo filmske industrije ali za ubiti koji sat sasvim ok film.
Ocjena 7/10.

http://www.imdb.com/title/tt0485947/
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #321 u: 10. Siječnja 2012, 10:25 »
Jucer pogledao black Swan. http://www.imdb.com/title/tt0947798/ Odlican. Malo cudan... Svakako preporuka.
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #322 u: 14. Siječnja 2012, 21:41 »
Upravo se vratio iz kina, Sherlock Holemes "Igra sjena", moram priznat da mi je odličan , čak bolji od prvog filma :1:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #323 u: 17. Siječnja 2012, 08:59 »
Upravo se vratio iz kina, Sherlock Holemes "Igra sjena", moram priznat da mi je odličan , čak bolji od prvog filma :1:
Zanimljivo....Meni su svi koji su gledali prvi dio rekli da im je nastavak bezvezan....
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #324 u: 17. Siječnja 2012, 09:20 »
U svakom slučaju moraš se pripremit da je to neka vrsta parodije i komedije pomiješana sa akcijom i bla, bla, bla. Film nije dosadan, ima dobrih scena, za odmorit mozak odličan, a još vidiš i po koju dobru lulu :61:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #325 u: 17. Siječnja 2012, 13:25 »
Ma znam, gledao sam prvi dio. Iskreno, niti taj prvi mi nije baš legao najbolje... Ono, solidan film, ali ništa vau ili extra....
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #326 u: 17. Siječnja 2012, 20:15 »
Meni je prvi super, ne u klasičnom smislu, nego mi se sviđa fotografija i scena a i humor mi je dobar. Lagan filmic.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #327 u: 17. Siječnja 2012, 20:53 »
U ovom novom mi se čini da su sa scenama, fotografijom i hrpom sitnih detalja koji tako dobro opisuju ono doba išli još korak dalje. Prvi put sam recimo vidio kako izgleda stari sat na klackalicu koji služi za igranje šaha, pa razne druge pojedinosti, baš mi je to sjelo :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #328 u: 18. Siječnja 2012, 07:24 »
Sinoć sam uz lulu (HH Vintage Syrian u Radice Chubbici) pogledao film Pi iz 1998. godine
Prilično čudan film, ali vrijedi ga pogledati.

http://www.imdb.com/title/tt0138704/

Evo i opisa s nekog portala:

Pi je film drugačiji od svega Å¡to je iziÅ¡lo iz Hollywooda devedesetih, priča u kojoj se spajaju Wall Street, kompjuterska znanost, teorija brojeva, Kabala,  kroz opsesivno kompulzivni, paranoični lik genijalnog matematičara koji vjeruje da je pronaÅ¡ao ključ za razumijevanje postojanja. Kao veliki ljubitelj stripa, za vizualni stil filma i predivne crno-bijele sekvence Aronofsky je inspiraciju pronaÅ¡ao u stripu Sin City Franka Millera. Ljepotu filma naglasio je odličan soundtrack, ponajviÅ¡e zahvaljujući Clintu Mansellu, s kojim je Aronofsky nastavio suradnju na sljedećim projektima. Ukratko, Pi bi se moglo opisati kao pravi nezvisni film, koji je sa skromnim budžetom i velikom idejom genijalnom redatelju približio vrata nemilosrdne filmske industrije.

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #329 u: 18. Siječnja 2012, 08:45 »
Zvuči zanimljivo :1: